Nuraslanklc Gamzenakit benimde aynı oldu ilk 3 ayda 2 kilo verdim şimdi de aldım 🤣 güya sağlıklı besleniyorum ekmeği bıraktım falan ama yiyemediklerimin acısını çıkarıyor heralde vücut iştahım aşırı açıldı şimdi rahatım hareketlerini de hissetmeye başladım şükür içim ferah 🤭
Gamzenakit Nuraslanklc ay bence daha yeni yemeye başladım ama daha kilo alamadım hareketleri ne zaman hissetiniz :) 🙏👼💖
Gamzenakit Eternal_8 cuma günü gittim ben doktor baktı yok istediğim pozisyon değil 10 dakka yürü gel dedi yürüdüm geldim heh tam istediğim pozisyon kesin net gördüm dedi orda söyletmedim kardeşime yazdı cinsiyeti dün aksamda öğrendim parti yaptım kızımız oluyor allahım cocuklarımızı sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip et amin amin 🙏💖 kesin derse söylesin bence
hayalim35 Gamzenakit hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin şuan 13+4 haftalığım randevu günü tam 15 haftalık olacam çok mrk ediyorum bnde yaa
Gamzenakit hayalim35 teşekkür ederim kız erkek faarketmiyor sağlıklı olsunlarda 👼🙏🧿 sağlıklı sıhatli kucağımıza alalım bebişlerimizi🙏 ama ben rüyamda görmüştüm kız bebek emziriyordum 🙏👼😊🤰
hayalim35 Gamzenakit Bnmde içime hep kız doğuyor hislerim çok kuvvetli etrafımdaki herkes erkek dio bakalım tabiki önce sağlık
Gamzenakit hayalim35 benimde öyleydi herkes erkek dedi bakınn dedim ben rüyamda gördüm emziriyordum 🙏👼😂😊 şaka maka sağlıklı olsunlar kız erkek farketmiyor 👼🧿🙏