Gamzenakit Arkadaşlar kızımız oluyor sağlıklı sıhatlı kucağımıza almayı nasip etsin allahım durumuz geliyor 🙏💖👼sizinkiler bellimi
Sedefkitir12- Gamzenakit bi kızım var 2 buçuk yaşında 2. Ye hamileyim oda kız 13 haftalıkken öğrendik suan 17 haftalığız 🥰🙏
Kupra Gamzenakit ayy masallah ayni ilerliyoruz ☺️ bizim cinsiyetimiz daha belli degil bakalim hayirlisi insallah Rabbim saglikli sekilde kucagimiza almayi nasip etsin😍
Eternal_8 Henüz 13 haftalığız 2 hafta sonra kontrolüm var fakat cinsiyeti istemeyeceğim belki değişir diye garantiye alıp 20ye kadar dayansam diyorum 🥲 sizin net miymiş nasıl kesin konuştu değişme ihtimali hakkında bir şey söyledi mi
Gamzenakit Eternal_8 canım net olarak gördüm dedi oyüzden partmizide yaptık allahın izniyle sağlıklı sıhatli kucağımıza alalım 💖🙏👼 benim doktorum net bir şekilde gördğm dedi🙏😍😊
Gamzenakit Eternal_8 cuma günü gittim ben doktor baktı yok istediğim pozisyon değil 10 dakka yürü gel dedi yürüdüm geldim heh tam istediğim pozisyon kesin net gördüm dedi orda söyletmedim kardeşime yazdı cinsiyeti dün aksamda öğrendim parti yaptım kızımız oluyor allahım cocuklarımızı sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip et amin amin 🙏💖 kesin derse söylesin bence
Gamzenakit Nuraslanklc maşallah maşallah sağlıkla kucaklarımıza alalım canım nasıl gisdiyor ben ilk tremsterde cok kötü oldum hep kustum 4. Aya girdim rahatladım
Nuraslanklc Gamzenakit benimde aynı oldu ilk 3 ayda 2 kilo verdim şimdi de aldım 🤣 güya sağlıklı besleniyorum ekmeği bıraktım falan ama yiyemediklerimin acısını çıkarıyor heralde vücut iştahım aşırı açıldı şimdi rahatım hareketlerini de hissetmeye başladım şükür içim ferah 🤭
gamzee07 @Gamzenakit allah analı babalı büyütsün canım benimde 19 aylık oğlum var. 32 haftalık bide prensesim olcak Allah izinle 🤭🫶😍🍯🌸🌸🌸🧿🧿🧿
Gamzenakit gamzee07 oy maşallah size az kalmıs sağlıklı sıhatlı kucaklarımıza alalım allahın izniylee 🙏😊👼💖
Gamzenakit Kupra amin amin canım kız erkek farketmiyor sağlıklı sıhatli kucaklarımıza alalım allahın izniyle maşallah 🙏👼💖