Yusufmirayyy blueberyy00 düzenli acile gittik oradaki doktor su gelebilir o zaman gelirsin dedi yolladı adalat progestan kullanıyorum ama sertleşme geçmiyor sürekli hem ağrılı oluyor hem devamlı
blueberyy00 Yusufmirayyy aaa aa haftan erken su gelmesi için inşallah sıkıntı olmaz ilaç da kullanıyormuşsun ama magnezyum içiyor musun doktor kasılmalad için önermişti bana hatta günde iki tane iç kasılmaların artmış dedi doktoruna sor bi
Yusufmirayyy pandasever allah şifa versin hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah 1.980 gram olmuş bebek 32+1 haftalık 2 doz ciğer geliştirici vuruldum
pandasever Yusufmirayyy amin çok teşekkür ederim.. inşallah vaktinde sağlıkla gelsin yavrunuz. Tuvalet harici kalkmayın. Bol bol dinlenin.Ben yatamadım bakanım destek olanim yoktu..belki yatsam böyle olmazdı.
Yusufmirayyy pandasever herseyde vardır hayır allah sağlık versin inşallah allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
Yusufmirayyy blueberyy00 bugün tekrar gittim kendi doktoruma randevum vardı sancılarım başlamış kasılma değil normal sancıya dönüşmüş. Adalat progestan kullanmaya devam edicem 2.190 gram olmuş çocuk 34 gibi doğar muhtemelen dedi