Yusufmirayyy 32+1 karnım birden sertleşiyor tam düzenli 8 dk bir oluyor 1-2 dk sürüyor düzeliyor hareket yok sadece sertleşme oluyor
Yusufmirayyy Zulalg gittim nst de sancı 30-40-50 arası çıkıyor bebek kanalda erken doğum riski var ama bisey yok dedi yolladı
Yusufmirayyy Sukrancinar-42 nöbetçi doktora gittim bisey yok dedi yolladı erken doğum riskim olmasına rağmen sancılar 30-40-50 arası çıkıyor
gokcetugumm Benimki öyle bebek kanala inmiş bişey de yapmadı gönderdi beni yaa baska doktora randevu aldım
Yusufmirayyy gokcetugumm bendede bebek kanala inmiş hareket yok 3 gün olacak gittim kalp atışı var bebek uyuyordur dedi sancılar 30-40-50 arası çıktı parol verdi yolladı
Yusufmirayyy Ebrunn_trn düzenli ve benim erken doğum riskim var 28 haftadan beri acil doktoruna gittim bisey yok dedi yolladı ve bende hareket etmiyor bebek artık hiç kalp atışları var uyuyordur dedi sancılar 30-40-50 arası çıkıyor ona rağmen parol verdi yolladı
gokcetugumm Yusufmirayyy Allah iyi doktorlara denk getirsin Hafta içi başka doktora gideceğim bende dinleniyorum
Ebrunn_trn Yusufmirayyy valla senin durumlarını ben çok yaşadım doğum yaptım Rabb’im seni de hayırlı vakitte feraha erdirsin
Yusufmirayyy Ebrunn_trn vala çok zor 3 gündür hareket etmiyor uyduğunu söyledi doktor çocuk uyur mu o kadar
blueberyy00 Yusufmirayyy düzenli ise doktorlar görüş haftan erken serum ilaçla durdurur sancıyı bende 31 haftalıkken öyle oldum sancım varmıs
Yusufmirayyy blueberyy00 düzenli acile gittik oradaki doktor su gelebilir o zaman gelirsin dedi yolladı adalat progestan kullanıyorum ama sertleşme geçmiyor sürekli hem ağrılı oluyor hem devamlı
pandasever Yusufmirayyy düzenli sancin var kesinlikle başka Dr başka hastaneye git serum ilaçla durdururlar. 30. Haftada başladı 33+3 doğum yaptım hala küvezde.
gokcetugumm pandasever merhaba kaç kilo doğum oldu 33 haftada ne kadar kalacakmış benimde erken doğum riskim var 32 haftaligim kanala inmiş dedi
Yusufmirayyy pandasever allah şifa versin hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah 1.980 gram olmuş bebek 32+1 haftalık 2 doz ciğer geliştirici vuruldum