mimar_anne MehmedinZeynebi canım magnezyum aksatma yani oluyor artık son haftalarda Bebek baskı yaptığı için
MehmedinZeynebi mimar_anne ilk gebeligimde bebeğim makatti hep hiç bu durumu yaşamadım gayet rahat geçti bunda yaşayınca ne oluyor dedim 🥴
Dlc Aynı ağrıyı ben de yaşıyorum. Eksiği yok fazlası var. Benim 17.haftam ve doktor kalça kemiği ödeminden şüphelendi.
Kanalize MehmedinZeynebi hemen hemen herkes yaşar bende çok erken başlamıştı magnezyum kullanıyorum kesiyor biraz
MehmedinZeynebi Kanalize doktor magnezyum yazmadı bu gebeligimde folik asid balık yağı kapsülleri ve kan ilaci yalnız aldım
Ilba_34 Bende 28 haftalığım 24-25 den beri var bende de dönerken çok acıyor gerçekten esneme hareketleri yapıyorum gün içinde magnezyum kalsiyum da kullanıyorum ama ağrılar maalesef geçmiyor
MehmedinZeynebi Mzgnn0234 magnezyum hiç almadım gebeligimde tabi balık yağı kapsüllerinde varsa bilmiyirum
Mzgnn0234 MehmedinZeynebi yazıyorlar normalde balık yağını kullanmadım bilmiyorum canım. Ama d vitamini eksikliği de kemik agrisi yapıyor
Kanalize MehmedinZeynebi siz istemeden yazmıyor bende önce kendim araştırdım sonra gittim ven bunu istiyorum dedim tamamen kesmese de azaltıyor yoksa ben hiç hareket edemiyordum artık ağlayacak oluyordum ağrıdan gerçi onun yazdığı da geçirmedi ben özelden aldım ocean extramag
MehmedinZeynebi Kanalize iki haftaya doğuma gireceğim zaten bir sonra ki konturolde gün almış olacağım sanırım geç kaldım
Kanalize MehmedinZeynebi idare edilecek gibiyse iyi dayanılmayacak kadarsa alın derim bende yeni kutuya başladım birsüre devam ederim emzirme döneminde diye düşünüyorum 18 gün var bizimde doğuma😊
MehmedinZeynebi Kanalize aslında doğumdan sonra çok bacak ağrım oluyor sezeryan doğum olacak gece uyandircak kadar oluyor sadece onun icin bile yazdirsam çok iyi olacak teşekkür ederim konturolde doktorla konuşacağım 🥰
Kanalize MehmedinZeynebi aynen benimde sezaryen inşallah hayırlısıyla kucağımıza alalım, gerçekten de heryerim ağrıyor uykum zaten yok gibi birşey artık son haftalar zormuş🥲
MehmedinZeynebi Kanalize acayip bı yorgunluk var üzerimde kaç gündür sanki bütün enerjimi almışlar kimse bana dokunmazsa yataktan çıkmam da bı çocuğum daha var eşler zaten çocuktan beter saatleri sayıyorum şu haftasonu bitsin diye 🥴
Kanalize MehmedinZeynebi aynen biraz ev işi yaptım basamıyorum şu an sol ayağımın üstüne kalçamda sinir sıkışıyor 😢