Betuss7 MehmedinZeynebi 35 hafta bitti bugün benimde öyle kemik ağrısı ve bebek hareket ettikçe tuvalet ihtiyacı gibi oluyor
tgbadlgzr MehmedinZeynebi Ayy sorma canım neredeyse 2 haftadır var sağımdan soluma dönemiyorum vajina ağrısından kemikleri ağrıyor dudak kısımları ağrıyor bacağımı yukarı kaldıramıyorum, tek yaşayan ben değilmişim şükür 😬 30 haftalık
mimar_anne MehmedinZeynebi çatı ağrısı canım felaket bir şey yatakta denemiyorsun yürüsen kemiklerin kırılıyor sanki
Beren1ekim MehmedinZeynebi canım 36+3 deyim benimde öyle özellikle gece yattığımda yataktan kalkarken oluyor. Bebek aşağı baskı yaptığı için pelvislerde ağrı çok normalmiş doktorum söyledi
MehmedinZeynebi tgbadlgzr bende de üç dört gündür başladı ilk gebeligimde bebeğin pozisyonu hiç düzelmedi hep makatti yasamadim böyle ağrıları acaba kanala mi girmeye çalışıyor
Ulkr Acaba varis mi var sende de. Benim vajinal varis sorunum da var üstüne baskı iki gündür ağrıdan duramıyorum
MehmedinZeynebi mimar_anne aynenn öyle valla baya zorluyor bazen bazen de hafif hafif sızlıyor neden olur acaba
Mzgnn0234 MehmedinZeynebi ben de 36 haftalığım bugün artık yataktan kalkamadım kalça bel kemik agrisindan oturup ağlayacaktım vallahi
MehmedinZeynebi Mzgnn0234 evet zorlayıcı bı ağrısı var son zamanlarda eşimden destek alarak kalkıp oturuyorum 🥴
MehmedinZeynebi Beren1ekim bbenimde ikinci gebeliğim bebek hiç dönmedi hep makatti 41 haftayı da doldurdum ilkkez yaşadım bu durumu
mimar_anne MehmedinZeynebi canım magnezyum aksatma yani oluyor artık son haftalarda Bebek baskı yaptığı için
Mzgnn0234 MehmedinZeynebi magnezyum kalsiyum eksikliğinden de olabilir. Vücut doğuma hazırlık yapıyor da olabilir sağlıkla alalım kucağımıza 🤲
MehmedinZeynebi Mzgnn0234 magnezyum hiç almadım gebeligimde tabi balık yağı kapsüllerinde varsa bilmiyirum