_mom5 Mide yanması kaçıncı haftada başladı sizin bende 22. Haftaya girdim bugün dün gece baya midem yandı ama baharatlı krokan yemisdim ondan diye düşündüm benim kızımda çok kötü midem yanıyor du inşallah bunda olmaz nasıl bı his bilirim 😒
Kdrdlkr0 @"Aytlkya"erken ama normalde olabilir doktorunuza muhakkak söyleyin şikayetlerinizi geçmiş olsun canım 🌸
Kdrdlkr0 @"_mom5″19.haftadayim ben bu ay çok yandı normalde çok rahat gebelik geçiriyordum bu çıktı başıma ☺️ sağlıkla gelsin yeterki her cefasina varım
Ayfer_kaya76 Kdrdlkr0 kesinlikle gaviscon şurup icmelisin bire bir .ben mide yanmasını gectim kusmaktan tahriş olan midemle yemek borumdan kan geliyordu şurup bire bir ve gebeler için hafif naneli ve tatlı 5 dk icinde mide yanması agrısı ekşimesi geçiyor
Kdrdlkr0 @"Ayfer_kaya76″muayene günüm gelince soylicem umarım bana söylediklerinden bir tane ilaç yazar😔
Dygu1122 Kdrdlkr0 kesinlikle süt derim artık süt kutusunu kafama dikiyorum 🤣 inanılmaz yanma var anında kesiyor. Salatalıkta deneyebilirsin
Kdrdlkr0 @"Dygu1122″salatalık fayda etmiyor artık ☺️eşimin işten çıkıp süt getirmesini bekliyorum cnm teşekkür ederim 😊