Bsr_0 Kdrdlkr0 valla bende öyleyim rennie Duo iciyodum rahatlatiyodu ama artık o da ise yaramiyo boğazımdan assagi asit döküyolar sanki şuan 😔
AyiPeddington Kdrdlkr0 aşkım rennie duo suruo alıp baş ucunda muhakkak bulundur. İçinden kaşık çıkmıyor zaten ben direk şişeyle dikiyorum yudumla alıp üzerine su iciyorum ay bir rahatlatıyor yoksa deliricem sanki midemde kezzap var o denli rahatsız oluyorum
Kdrdlkr0 @"Bsr_0″bende aynı durumdayim şuan boğazımda sanki nane varda nefes alıp verdikçe beni mahvediyor
Kdrdlkr0 @"annesinmelekleri"naneli sakız daha kötü yapmaz mı soğuk süt mu dediniz hemen denerim ya çok teşekkür ederim
Samiree Elma,soguk sut,ceviz,sakiz. Tabi bunlar bi yere kadar ben simdi renni iciyorum artik o bile yardim etmiyor🥲
Kdrdlkr0 @"AyiPeddington"yeni duydum bunu doktor tavsiyesi gerekiyor mu onun için bende alıyım bu ay beni çok zorladı ya çok geçmiş olsun sana da canım
Kdrdlkr0 @"elisa38″ay az kalmış biraz daha sabır rabbim sağ slaim kucağınıza almayı nasip etsin insAllah💗
Semra-gulec Kdrdlkr0 sade soda garip ama rahatlatıyor hamileliğimin başından beri çekiyorum şuan 35. Haftadayım hala devam sabah uyandığımda başlıyor 😂
Kdrdlkr0 @"Semra-gulec"benim nedense hep geceleri başlıyor ve domatesin de yaktığını fark ettim ne zaman domatesi fazla tüketsem de böyle oluyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun insAllah🙏💖
2_erkekannesi_ Kdrdlkr0 bende aynı şekil ne denediysem anlık kesiyor sonra devam ediyor çok sıkıntılı ☹️
KuzeyinAnnesi10 Kdrdlkr0 pulcet di galiba mide yanması için ilaç var yeşil beyaz bi kutu çok iyi geliyor canım doktorundan iste
Aytlkya Ben 8 haftalık hamileyim bende de oluyor neden oluyo anlam veremedim çok erken değil mi ben elma salatalık yiyerek rahatlıyorum muz vs