aslanprenses_ Ftsyldrm 36. Haftamdayım bacaklarım çok ağrıyor 😢 dünden beri inleye inleye hareket ediyorum. Neden böyle oldu anlamadım. 😢 Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲🏼
Moom16 37+1 hala dönmemis kanala girmemis bir bebetom🥰 Normal dogum istiyorum haftaya olur yada olmaz diyecek inşallah herkes sağlıkla kucağına alır bebişleri sağlıkla birlikte büyütür 🫶🍀
xbebegimx gokcetugumm korkma cnm Allah yardim etsin insallah bana da 25ten beri erken dogum riskin var diyolardi 37+2 oldum ne sanci ne kasilma ne acilma var korktukca sancilanirsin
gokcetugumm xbebegimx ay inşallah tek öyle olsa ama benim oğlan kanala inmiş resmen karnım da düşmüştü tahmin ediyordum gitmeden evvel doktor da deyince kesinleşti kasılmalarım da var inşallah kendini tamamlar yavrucagim❤️ inşallah sizde saglikla kavuşursunuz rabbim agrilarinizi dindirsin🤲
Kubra1988 38+2karin ağrısı kasılma her hareketinde canımın yanması bel ağrısı sırt agirisi doğsun sağlıkla gelsin artık ins oğlum ,34haftalik doğmuştu anlamamıştım bu kadar şimdi çok zor geliyor gelle iki üç gündür daha agirlastim sanki