234Seda xbebegimx benim ilk gebeliğimde bebekte gelişim geriliği vardı 37+4 haftalıkken suni sancıyla normal doğum yaptım hiç açılmam yoktu nişan su da gelmemişti. Kilosu 2400 dü kuvoze girmedi çok şükür şuan 3 buçuk yaşında
xbebegimx 234Seda maasallah cnm🥰 bnde 37+2 yim simdi dogum olsa 36 haftalik gbii mi dogmus olcak yksa 1 hafta geri oldugu icin
hulyaca xbebegimx Bir de erken doğum yaptırmak istemelerinin sebebi karın çevresi geri olduğu için bebeğin suyunda ciddi bir azalış varsa o yüzden erken doğum oluyor 🌺
234Seda xbebegimx 38 haftalık olarak doğar ama 1 hafta geriden gelmesi doğduktan sonra pek sorun olmaz toparlanır inşallah hemen takmayın kafanıza içiniz rahat olsun 🥰
Tatar59 xbebegimx öyle bişey yok o bebek yine 38 haftalık olmuş oluyor. Sadece vücut olarak daha küçük bir bebekle aynı olabilir demek ki. Bu şey gibi düşünün 30 yaşında bir kadınla 14 yaşındaki bir kız aynı vücut ölçülerine sahip olabiliyor.
xbebegimx Tatar59 tesekkr ederim cok, riskli diyip durdu doktor ddim acaba organ mi gelismedi ne riski sadece kiloysa onu problem etmem baska sorun olmasn da vlla cok sagolun rahatladm biraz🌸
Tatar59 xbebegimx doktor öyle dediyse bilemiyorum. Sadece gerilik durumu varsa ben takmazdim iki haftaya kadar normal diyorlar. Ama doktor neden riskli dedi onu bilmediğim için bişey diyemem o konuda. İsterseniz başka bir doktorla daha görüşüp bı fikir alın.
xbebegimx Tatar59 1 hfta geri diye riskli ddi, ozelde gttim kilo alimi devam ediyor norml ddi hpsi farkli diyor
Tatar59 xbebegimx bir sorun yoktur muhtemelen o zaman. Çok normal iki haftaya kadar ileride veya geride gitmesi. Ekstra bir sorun yoksa.
Drnzgn xbebegimx bende 32 haftamdayim 1 hafta geride ama benim doktorum 3 haftaya kadar normal kabul ediyoruz dedi
Rzgrn_Annesi133 xbebegimx benmde karın çevresi 2 hafta kendisi bi hafya geriden geliyormuş banada 37 de alırız erken alıyoruz böyle durumlarda dedi