xbebegimx Hafta ici buyuk ihtimal sezaryen olcam olcumlerde 1 hafta geri cikti bebeim karin cevresi, 38+0da sezaryen olsam 37+0 haftalik mi dogmus olck yani , gelsiim geriligiyle dogum yapan arkadaslr sknti yasadiniz mi bebis kuvoze girer mi bu yuzdn:(
Krfdbhdgss xbebegimx canim küvez kriteri 2 kilo ve alti olursa aliyorlar kuveze benim kizimda vardi hep kilosunu yanlis soylediler bana hic dogru cikmadi tahminleri 37+5 olmama ragmen cicuk 2100 dogdu
hulyaca xbebegimx Benim 3.gebeliğim ve yine karın çevresi geriliği var. 3 hafta gerilik var hatta. Şimdi 34+5’im ve 17 Kasım’da doğum olacak nasipse. Sağlıcakla doğsun diye gün sayıyorum resmen 🫠🙏🏻🙏🏻 Bu arada büyük kızım 3130 gram diğer kızım da 2740 gram doğmuştu. Aynı sorun onlarda da vardı.
234Seda xbebegimx benim ilk gebeliğimde bebekte gelişim geriliği vardı 37+4 haftalıkken suni sancıyla normal doğum yaptım hiç açılmam yoktu nişan su da gelmemişti. Kilosu 2400 dü kuvoze girmedi çok şükür şuan 3 buçuk yaşında
xbebegimx Mavigozunannesi ay doktor oyle demiyor hatta 38 i gormeden alcakti nerdeyse randevu bulamadm gidemedm , ptesi ozele gidicm tkrar devletteki doktorm riskli gbelik ufak oldugu icin bekletmem diyor
Esayesay xbebegimx benim de 1 hafta geriden geliyordu doktor önemli degil dedi simdi 40+3 3600 kilosu kafaya takmayın
xbebegimx Esayesay tesekkr edrm , ama bana doktor bekletemem seni dyor en gec 38+2 de alriz demisti sizinki iyimis vlla benimki bayagi korkuttu riskli diye
xbebegimx Krfdbhdgss yeterki sagliklari yerinde olsun da kilo alinir insallah ya baska bir problem olmasinda :(
xbebegimx Krfdbhdgss 1 hafta geriden geliyor ufak bebek riskli ddi, o yuzdn ufak bebkleri fazla bekletmiyoruz ddi, bebegim 26dan beri bas asagi ama işte doktor korkttu normal dogum ypamam artk istesem de sanirim:(
Rzgrn_Annesi133 xbebegimx benmde karın çevresi 2 hafta kendisi bi hafya geriden geliyormuş banada 37 de alırız erken alıyoruz böyle durumlarda dedi
xbebegimx tgbas kafam allak bullak ya beklesem bir dert beklemesem bir dert ozelde sorun yok diyor devlettki doktorum kesin konustu sanki her an bir sey olcakmis gbi bebege konustu:(
tgbas xbebegimx yani bana çok normal geldide doktordan doktora da degisiyir demekki benimde suan 36 hafta 2700 kilosu doktor gayet iyi haftasiyla uyumlu dedi iciniz rahat olsun
xbebegimx tgbas tesekkr ederm ben bu olcumlerden anlamiyorm gelisim geriligi kilo mu oluyor bska bir sey mi karin cevresi 1 hafta geriden geliyor o mu acaba kilodan bagimsiz
xbebegimx hulyaca hayirla kavusun insallah ben de korkuyorm ama bi yandan da riskli ddi doktor kuvoze giriyorlar mi bu sorundn dolayi kilosu az oldugu icin mi karin cvresi kcuk cikiyor
hulyaca xbebegimx Ac değeri yani karın çevresi düşük olduğu için kiloları da düşük oluyor. Korkmayın sizin daha azmış hem fark. 3 hafta sonrası riskli oluyor. Bebiş sadece minyon doğuyor o kadar. Dua et içini ferah tut canım 🌺
hulyaca xbebegimx Bir de erken doğum yaptırmak istemelerinin sebebi karın çevresi geri olduğu için bebeğin suyunda ciddi bir azalış varsa o yüzden erken doğum oluyor 🌺