ms_annisko ZumrasMom_ benim renksizdi hastanede gelmişti sancı çekiyordum o sıra gelmişti, dediğiniz gibi kendini fark ettiriyor çok yoğun bir şey akıntı ile karışması imkansız bence
234Seda ZumrasMom_ ben 36 haftalığım geçen hafta 35+2 haftalıkken gittim kasıklarımda ara ara ağrı oluyor karnım sertleşiyo bebek toplanıyo hep, dr çatı muayenesi yaptı yumuşama olmuş dedi açılma ne zaman olmaya başlar acaba
ZumrasMom_ 234Seda benim iki gün ara ile önce yumuşama var denildi sonra parmak ucu kadar açılma var denildi. Ebe ilk gebelik olduğu için 2 gün sonra da tamamen açılma olabilir 1 hafta sonra da olabilir dedi
Comeasli ZumrasMom_ canim ilişki oldu mu olduysa korunmasiz olduysa ener ki o gelen yoğun sumuksu şey sperm
ZumrasMom_ Comeasli 3 gün önce de mercimek tamesi kadar minik bir kan gördüğüm için ara arada sancım olduğundan ilişkiden korkuyorum eşimde anlayış gösterdiği için ondan dolayı olmadığından eminim
blueberyy00 234Seda yok sürekli gelmezmiş nişan sarımsı veya pembe veya kanka karısık sümüksü bir kere yoğun gelirmiş