BirazbundanBirazondan1 Evrem990 kayısı ya da dut hoşafı yanında götür. Ben gaz çıkarmama dut hoşafı yardımcı olmuştu. Depenti yanınıza alın. Bol bol su için. Benim için ilk ayağa kalkmak zor olmamıştı. İnşallah sizin içinde zor olmaz
ornkav Duşunu bir gün önceden al hasta olma😇 depend alabilirsin bana hastane ped vermişti ama kendi dependimi de kullandım🫠
Bsr_0 Gullll2505 sağlık olsun bebişler nasıl gelmek isterse öyle geliyo maalesef bazen istediğimiz olmuyo benim de normal istiyorum ama ne olcagi belli değil bakalım hakkımızda hayırlısı hangisiyse o olsun sagliklica kucağımıza alalım yeterki 🌸💓
Bsr_0 tgbadlgzr anestezi doğum dikiş vs girip çıkmanız toplamda en fazla yarım saat 45 dk felan sürüyor çok sürmüyo 😊
koomikbiranne0507 Evrem990 ben kayısı kompostosu götürmüştüm doktorumda söylemişti zaten evde kendin yap getir diğe ama şuanda kayı bulmak zor eğer buzluğu atan bi tanıdığınız varsan ondan isteyin biraz kayısı kendinize kaynatın
Bsr_0 koomikbiranne0507 kuru kayısı hoşafı da oluyo kayısılar içinde yumusuyo zaten suyuyla birlikte tanelerini de yiyince komposto olmadığı zamanlar öyle yapıyorum ben 😊