Evrem990 Kızlar sezeryan olucam haftaya allahın izniyle ama ozellikle sezeryan olacagim için gotürmem gereken bisey varmı?hastaneden bisey demediler.bende hic bilmiyorum.bide sezeryan olacagim gün hastaneye gitmeden evde duş alsam oluyormu??
El2sed39 Evrem990 gitmeden bir gün önce akşamına al saçını felan kurut ameliyathane soğuk oluyor ya üşütme ihtimali olmasın
Canan-_16 Evrem990 evet duşunu al ve gaz yapacak şeyler yeme cnm s ezeryan sonrası zor olur ilk gaz çıkarma ve yürüme zor ama ne kadar yürürsen okadar çabuk toparlarsın üşütmemeye dikkat et sağlıkla al inşallah 🙏
summersu Evrem990 kesinlikle evde duş alıp gitmelisiin. rahat ol kötü düşünme çok kısa hemencecik bitiyor merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin
Songulduzova Duş tabıkıde alabilirsiniz, normal hastane çantan ve hasta bezin olsun😊🙏🏼 sağlıcakla kucağına al 🙏🏼
Evrem990 El2sed39 evet 1 gun once daha mantikli ama rahat edemem diye düşündüm:)ama hasta olmaktan iyidir
Evrem990 summersu ne kadar zmanda kendimi toplarim.yani mesela yemeyimi falan ne.kadar zamanda yaparim .sonrasinda cok agrim olurmu bunlari cok.merak ediyorum
Songulduzova Evrem990 yanı onu sorun doktorunuza ama kesiğiniz olucak kilot tarzı bezi giyebilirmisiniz bilmiyorum benim zamanımda farklıydı bende 1 aya doğurucam haftaya soracağım 😘
Songulduzova Evrem990 canım benim sen kendin rahat ol sezeryan akşamı ayağa kalkarsın ertesi gün yemek bile yaparsın gerekirse anne olarak çok güçlü varlığız ustesinden gelemeyecegımız birsey yok sadece kendini strese sokma
blueberyy00 Evrem990 bende ikinci sezeryan olacagım normal duş alabilirsin sıkıntı olmaz ama sezeryan sonrası üşüyorsun biraz yanına hırka çorap kalın şeyler al
Bsr_0 Gullll2505 aslında turk kahvesi daha iyi ama hastanede türk kahvesi yapmak zor olabilir 3ü1arada daha kolay olur ben normal doğum düşünüyorum ama nolur nolmaz her ihtimale karşı çantama koyucam yine de 🌸
Gullll2505 Bsr_0 Teşekkür ederim ben de öyle dusunuyodum ama çatı kemiğim darmis o yuzden sezeryan olucam malesef
Bsr_0 tgbadlgzr anestezi doğum dikiş vs girip çıkmanız toplamda en fazla yarım saat 45 dk felan sürüyor çok sürmüyo 😊
Sevalinkaa Evrem990 duş al tabiki hasta bezi hastane vermiyorsa çantanda bulundur ben hastane tedarik ettiği için almadım çantama. Yataktan kalkamadığım için bez kurtarıcı oldu ama sızıntı olduğu için 3-4 tane alt pijama kullandım. Mutlaka yanında bulundur pijama altı
Bsr_0 Gullll2505 sağlık olsun bebişler nasıl gelmek isterse öyle geliyo maalesef bazen istediğimiz olmuyo benim de normal istiyorum ama ne olcagi belli değil bakalım hakkımızda hayırlısı hangisiyse o olsun sagliklica kucağımıza alalım yeterki 🌸💓