• Doğum
  • SON 84 🥰 Ya Sizin? 💜

2_erkekannesi son Düzce 81 plakalara geçtik artık 🤣 kendi çantam ve bebeğimin çantası hazır sadece beşik ve 4 lü çekmece lazımm onlar kaldı alınacak

Son 88 ♥️daha dolabı gelmedi kıyafetleri yıkanmadı kendime lohusa takımı almadım dolasıyla çantalar hazır değil bakalım nasip😂

2_erkekannesi son 33 40 haftalık gelirse eğer. Her şeyi tam su an bir tek bebeğin gelmesi kaldı. Şimdi de dolabı kuruluyor eşyalarını oraya yerleştircez😍

Smhaa_61 ay hiç korkmayın yaa iki doğumdada tadını çıkartın bence acısıda ağrısıda oluyor ikiside zor ama her gün her ay doğum yapmıyoruz sonrasında daha keyfini yaşasaydım diyor insan☺️ Benim ikinci hamileliğim ilkinden sonra çok pişman oldum dolu dolu yaşamadım korku panikle geçti diye şimdi kafam rahat her anın tadını çıkarıyorum sizde öyle yapın☺️☺️

Son 32 🥹 Normal doğumdan korkuyorum Sezeryan olmayı düşünüyorum. Doğrumu yapıyorum bilmiyorum

2_erkekannesi son 57 ama sezaryen olcam son 47 diyelim 💙 bitsin istiyorum hamilelik artık 🤢😭

BirVeraAnnesi35 evet işte benim ilk olduğu için çok karmakarışık duygulara kapıldım 🥹🥲Sağlıkla kavuşalım bebişlerimize😍Ama işte bi yandan da korku heyecan stres inşaAllah herşey güzel olur ♥️

Hiloyaa bende aynı 71 minik prensesime az kaldı Allahın izniyle 💓

Elifkos merhaba, açılmam yok bel ağrım sanırım sonlara doğru gediğim için var