Ilkheyecanim Kızlar etimed hastanesine gidiyorum gebelik takibi için. Hastanelerin doğum paketleri oluyo bu konuda ne düşünüyorsunuz alınmalı mı sizce ? Gebeliğimin henüz başındayım en başından itibaren tüm tahlillerini doğumunu karşılayan doğum paketi var onu almayı düşünüyorum ama kararsızım siz olsanız ne yapardınız ?
Seeydanur Ilkheyecanim ben sordum etimed hastanesine 3950₺ dedi indirim yok 2 taksitle ödeyebilirsin dedi ama bana pahalı geldi 10 muayene ayrımtılı ultrason doğum 2 gün refakatçi ile birlikte
Annesininkuzusu0911 Ilkheyecanim ben aldım paketi bence al canım çünkü o hastanenin herşeyi ücretli son aylarda sürekli nstye giriyosun her girdiğimde 15 tl veriyosun. İkili tarama kan tahlili detaylı ultrason şeker yüklemesi bunlar hep isteniliyor ve ücretli
Hatice66 Ilkheyecanim bende etimedem gidiyorum dogum paketim var canm ama ben aldıgımda 3500dü paket şuan biraz pahalanmış galiba en gizeli paket almak bütcen uygunsa 😊😊
Ilkheyecanim Seeydanur banada fiyat uygun geldi ya devlet hastanesine gitmek istemiyorum doğru düzgün bilgi bile vermiyolar bebek hakkında. Bu paketin içinde de tüm tahliller taramalar doğum felan olunca baya mantıklı geldi aslında bana fiyat
Seeydanur Eşinin çalıştığı iş yeriyle anlaşması var mı onu öğren o zaman 15-20 tl oluyor muayene ücreti
Zmr Seeydanur bizim indirimimiz var 73 tl ödüyoruz nasıl 15-20 tl olabiliyor hangi kurumlara bu kadar indirim var ki ?
Seeydanur Ilkheyecanim eşimin kuzeni sigortacı özel sigorta yaptıralım 1000₺ dedi doğuma para ödemezsin muayene ücreti de çok az veririsin dedi bende onu yaptırmayı düşünüyorum
Annesininkuzusu0911 Seeydanur benim eşim de sigortacı öyle bi paket olsa bana yapardı canım ben hiç duymadım sadece hamilelikten önce sağlık sigortası yaptırıp sonrasında hamile kaldığında karşılıyo diye biliyorum 🤗
Ilkheyecanim Drukannesi gebeliğin en başından beri kapsayan paketimi aldınz ? Kusura bakmayın çok soru soruyorum ama ☺️
Annesininkuzusu0911 Drukannesi bende etimede gidiyorum doktorum Alptekin Alagöz. Bugün çatı muayenesi oldum hiç normal doğum yanlısı bi doktor değil normal doğumdan korkutup sezeryana teşvik ediyor. Acaba Mehmet Akif bey hangi doğum şeklinden yana bi bilginiz var mı
Drukannesi Ilkheyecanim hiç sorun değil😊 bir buçuk aylıkken hamileligimi etimette öğrendik biraz araştırma sonucu tam paket aldık haftalara göre paketler var
Ilkheyecanim Drukannesi bende bu tam paketi almayı düşünüyorum daha mantıklı geliyor tek tek para ödencek zaten bu tahlillern taramaların hepsine doğuma paket baya mantıklı. Teşekkür ederim ☺️
Ilkheyecanim Annesininkuzusu0911 Alıcam gbi canım baya mantıklı geliyor paket tek tek yaptırsan daha pahalıya geliyo en azından içinde doğum da var çoğu hastane bu paraya sadece doğum yapıyor
Airsoft Annesininkuzusu0911 Alptekin bey bilgili bir hoca'dır. :) Zamanında hacettepe üniversitesinde yılın başarılı öğrencisi olmuş ki vardır bir bildiği.
Leydi Annesininkuzusu0911 bende normal Doğum istiyorum inşallah doktorumuz normal yanlısıdır diye ümit ediyordum siz öyle diyince üzüldüm😔 kaçıncı haftanızda alttan muayene etti
Drukannesi Annesininkuzusu0911 Mehmet Akif hoca normal doğum için elimden geleni yapacağım dedi ben normal doğum taraftarıym dedi olurda bebekte veya annede sıkıntı olursa sezaryana alırım hayatınızı tehlikeye atamam dedi
Sevgi93 Annesininkuzusu0911 bende alptekin beye gidiyorum size ne söyledi ki korkuttu normalden acaba bende hep bunu düşünüyorum normal Doğum yaptırmıyor mu