Aylanursu ElifKyncu0 Allah size bağışlasın o hastaneden evinize birlikte gitmek nasip olsun yagız çok güçlü bir bebek çok şeyi başardı biraz daha zamana ihtiyacı var ve onuda basaricak inanıyorumm. Çok güzel elleri ya kurban olurum ☺️
Busssx ElifKyncu0 Oy minik civciv benim kuzenim ikiz doğum yaptı 26.haftaydı ama ikiz olduğu için bebekler 500 gr bile yoktu 4 ay hastane sürecinden sonra çıkış yaptılar şimdi 1.sınıftalar Asel ile asaf 🥹
ElifKyncu0 Busssx Maşallah inşallah benim bebeğim de öyle olur 23 haftalık 600 gram doğdu büyüdüğü günü göreceğim inşallah.
Hsrt80 ElifKyncu0 rabbim sana bağışlasın evladını tüm bu yolda emek veren annelerde ins sağlıkla Güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin
Seyma0323 Ahsenmom Ben hamileyken post açmıştin ablan heralde tansiyondan erken doğum yapmıştı çok etkilenmiştim ve dua etmiştim.. benim bebek nerdeyse 1 yaşina girdi… Çok mutlu oldum bunu okuyunca.. sağlık durumu iyidir inshAllah ❤️
Ahsenmom Seyma0323 gebelik zehirlenmesi olmuştu evet çok şükür iyi yeğenim de büyüyor 🥺 bu mucizeye tanıklık etmek çok büyük bir nimet Allah’ın mucizesi 🦋
summersu ElifKyncu0 yağız ismi gibi savaşçı delikanlı ya🥹sağlıkla gelsin evinize mutlulukla büyütün inşallah
pandasever ElifKyncu0 oyyy kuzum benim. Sabah sabah ağladım. Yağız oğlumuza dua ediyordum hep gördüğümden beri. Bende erken doğum yaptım. Oğlum oldu adı da Yağız 18 gündür küvezde daha dokunamadim bile. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın. Sağ salim kucağımıza alıp çıkalım hayırlı ile.
ElifKyncu0 pandasever Çok geçmiş olsun canım inşallah güzel olacak her şey ve çocuklarımızı kucağımıza alacağız kaç haftalık doğum yaptınız kaç kg doğdu bebeğiniz.
gamzee07 @ElifKyncu0 ya kurban olurum rabbim sana bağışlasın. Canım benim minicik ellerile 💋😍 Oyyy 🧿🧿
gizem3435 ElifKyncu0 sürekli aklıma geliyor arada ne paylaştınız diye bakıyordum. Çok sevindim nasıl güzel bir kare. İnşallah evinizde kucağınıza alacağınız günler de gelecek. Yağız çok güçlü annesi hayata tutunmak için çabalıyor. Rabbim bu zor günlerinizin mükâfatını verecektir inşallah 🥰
Anneoluyorumm00 ElifKyncu0 oyy sabah sabah gördüğüm en güzel manzara ❤️ ne zaman taburcu oluyorsun canım
ElifKyncu0 Anneoluyorumm00 Daha fazla zamanımızın olduğunu söyledi doktor tahmin 2 veya 2 buçuk ay daha hastanede kalacakmış.
ElifKyncu0 Meryemim_ Daha çok varmış belki 2 veya 2.5 ay daha kalabilirmiş ciğerlerinde sorun var nefes alamıyor bir de kilo alması gerekiyor.
Erme ElifKyncu0 cok sevindimmm Maşallah elleriniz hic ayrılmasın sağlıkla büyüsün ne kadar güclüsünüz 🌸💕