Meryemim_ ElifKyncu0 ohh kiyamammm Allah bir omur kucaginda eli elinde saglikla buyutsun bacim amin❤️
YigitPoyrazMomm ElifKyncu0 oy yavrum Allahım esirgesin sana bağışlasın ellerini yerim onun ben güzel evlâdım sağlıkla büyüsün😍🧿
ElifKyncu0 Meryemim_ Daha çok varmış belki 2 veya 2.5 ay daha kalabilirmiş ciğerlerinde sorun var nefes alamıyor bir de kilo alması gerekiyor.
ElifKyncu0 ruya_gibi Ciğerlerinde sorun var nefes almada güçlük çekiyor 2 veya 2 buçuk ay daha hastane de kalabilirmiş kilo alımı da 2 kilo olmadan vermiyor doktorlar.
Blackkcat ElifKyncu0 ay bu saatte böyle güzel süper bi görüntüye denk gelmekkk🫶🥰😍🤎ya sana çok maşallah oğlumun adaşı🧿🧿🧿
ElifKyncu0 Blackkcat Çok teşekkür ederim çok sağ olun.Rabbim bebeklerimize uzun ve sağlıklı ömür nasıp etsin inşallah
Ozlem2206 ElifKyncu0 ahh kurban olurum yaradana😍rabbim sağlıkla evinize getirdiğiniz gunleride göstersin inşallah minik bedenine rabbim şafi ismiyle acil şifalar versin güç kuvvet versin inşaallah
1Marin_-0 ElifKyncu0 oy şükürler olsun paşamıza Allahım biran öncede ordan sağ salim çıkmayı nasip etsin inşallah 🤲❤
matah87 ElifKyncu0 ayyy gördüğüm en güzel fotoğraflar o elleri yerim yaaa ☺️☺️☺️☺️🥰ikinize de en kısa sürede bol kucaklaşmalı kavuşmalar diliyorum ☺️🥰
Aybarssmom_ ElifKyncu0 maşallah güçlü yağızımıza inşallah evinde beşiğinden de fotoğrafını görcez 🩵💫🤲
AslanKadini ElifKyncu0 yavrumm.. Rabbim sağlık sıhhat afiyet versin. En kısa zamanda kucağında bol bol seveceğin günlere kavuştursun..♥️
Ahsenmom ElifKyncu0 Allah biran önce sizi kavuştursun inşallah. Prematüre teyzesiyim. 24. Haftada 22. Haftaya uyumlu şekilde 13.09.2022 de doğdu. 500 gramdı, kuvözdeyken 385 grama kadar düştü.Çok zorlu süreçleri sizi çok iyi anlıyorum tam 141 gün kuvozde kaldı 31 ocakta çıktı. Sabrın sonu selamet ve çok güzel. Herşey güzel olacak 🦋
Seyma0323 Ahsenmom Ben hamileyken post açmıştin ablan heralde tansiyondan erken doğum yapmıştı çok etkilenmiştim ve dua etmiştim.. benim bebek nerdeyse 1 yaşina girdi… Çok mutlu oldum bunu okuyunca.. sağlık durumu iyidir inshAllah ❤️
ElifKyncu0 Ahsenmom Geçmiş olsun 80. günümüz bugün bizim de söylediniz gibi daha çok zamanımız var 23 haftalık da doğdu 600 gram 475 grama kadar düştü şuan 1325 kg inşallah toparlanacak sabırla bekliyorum ☺️
Yazmelegi_ ElifKyncu0 Yağız paşammmmm🥰 maşallah maşallah yerim ellerini sağlıkla büyü hayırlı haberlerle çık hastaneden inşallah 🌸🥰 eve gittigiin günleri de görelim inşallah