Fatmanurgl Demet48 Eğer eşini çok seviyorsan koy yanına da kendi istediğini koyarsın bende çok karşıyım anne baba isim koyulmasından ama benimde şuan erkek bebeğin olacak çok az kaldı bu aya kadar çok direndim çok kavga ettim eşimle babasının ismini koymamak için sonra baktım ki eşim ailesiyle benim aramda kalıyor ve İnan bu durum çok kötü o yüzden ben istediğimi oda kendi babasının ismini koyacak sadece eşimi çok sevdiğim için koyuyorum ❤️
Demet48 Fatmanurgl ne bileyim eşime istemediğimi söyledim benim de babam var bende koyem o zaman dedim herkez soruyo ne koycanıx düşünmedik diye eşim bakalim ne koyar
Selim_Alparslan Ozzz benim eşimde Alparslan olsun dedi benim aklımada yanına Göktuğ koyalım dedim ama uzun olur dediği için sadece Alparslan koyacağız 🥰
Semas preggie dün isimlere bakarken burda bir kadın eymen ismiyle ilgili bir yorum yapmış isimden soğuttu beni ya yoksa bende çok beğeniyordum eymen isimliler hasta oluyormus felan yazmış 😱
preggie Semas yorum neydi? hurafelere inanmayin:) dini sakincasi olmadigi surece, manaasi cok guzel bir isim eymen. ben Ediz de takildim kaldim ama 🖤
Ozzz Semas aynen yaa inanır mısın biz göktuğ koymaya karar verince duymaya başladım bu ismi daha önce hiç duymamıştım cevremde falan da yok 😊
preggie Demet48 benim esim babasinin ismini koyabilir miyiz diye bir rica da bulundu. Dini bakimdan cok guzel bir isim, gobek adi olarak olur tabiki dedim. Oyle birsey yapmani tavsiye ederim.
dyg1606 Semas Bende Mustafa Atlas koydum oglumun ismini. Mustafa rahmetli kayinbabamin adi ben kendim koymak istedim icimden geldigi icin. Yaninada yine uyumlu olacak bi isim buldum gayette guzel oldugunu dusunuyorum 🙏👶😊
Sinem11 Kizlar bisey sormak istiyorum bende hep erkek ismi olarak yaman ismini dusunuyorum ama komsum yaman ismi icin koymak iyi degilmis mustafa karatas demisti falan dedi kafami karistirdi duydunuz mu hic boyle bisey?