8mucizem8 Doğum hediyesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha önce doğum yapmışlar hediye ne aldınız veya doğum yapacak olanlar ne almak isterdiniz ? Ben erken aldım hediyemi bugün evlilik yıldönümüzdü maraş burması almış inşallah güzel günlerde kullanırım
ececan2006 8mucizem8 gule gule kullan canim bana da ilk dogumumda 5tas gelmisti bakalim simdi bisey gelicek mi 😄
Minikperi 8mucizem8 ben elmas bir yüzük beğenmiştim onu almıştı ilk doğumumda. Altın takmayı sevmiyorum bu yüzden ikimcisinde elmas bileklik istediğimi söyledim. Evet hiç yatırımlık değil ama ben daha çok parlak şeyleri seviyorum 😂
Anneadayiii__ 8mucizem8 ilk bebeğim olacak ben kayınvalidemden bilezik istedim zaten kendi ailem sana altın alırız dediler eşime de içimden ne geliyorsa al dedim çünkü onunla bütçemiz aynı olduğu için şunu al bunu al demek istemedim
8mucizem8 Minikperi benimki de tamamen zevk bende altını severim babam da saolsun ailede tek kızım ve babaannemin ismi olunca altınlar bana takıldı hep 😁
EbruKLM Anneadayiii__ eşim tek erkek bir ablası var sadece.. kaynanamlar ilk doğumumda kız olduğu için hiçbirşey almadılar bir çiçek dahi almadılar hastaneye bomboş geldiler sadece bebeğe altın taktılar o kadar.. eşim altın kolye almıştı bütçemiz kısıtlı olduğu için… şimdi ikinci hamileliğim bakalım kız mı erkek mi.. erkekte olsa birşey alacaklarını sanmıyorum beklemiyorum da istemiyorum da…
Adenks Anneadayiii__ yaa kayınvalidenizden nasıl istediniz ben utanırım açıkçası 🙈aslında eşim evin tek oğlu kaynanamdan falan altın beklerim tek gelinim ilk torun sonuçta ama alacak gibi durmuyorlar 😒
Minikperi 8mucizem8 bana takılan altınların tamamını bozup kendime araba aldım. Kaynanamlar hala hasır setimin durduğunu zannediyolar ama hiç uğraşamam. Takmadığım şeyi nasıl saklayayım bu devirde 😂
8mucizem8 Minikperi çok iyi yapmışın bacım arabam var şükür eksiğim de yok ama işte gönül gene ufacık da olsa hediyeleşmesi hoş oluyor ya 😁🥰
aslanprenses_ 8mucizem8 😂😂 ben doğum hediyesini bu uygulamada öğrendim. Bana biraz saçma geliyor. Doğum yapıyorum diye bana eşim neden hediye alsın zaten kesemiz bir. Senin paran benim param yok. Eşime anlattım burda yazılanları kızıma zincirli Reşat altın takacağım sen de Adana bileziklerle idare et dedi 😂 ben kocama ne taksam onu düşünüyorum 😂
Guidoo20007 aslanprenses_ bu bir adettir , o kadar 9 ay taşındınız sıkıntı çektiniz , eşler içten gelerek alır , kesenin bir olması ile bir alakası yok yani , bence güzel bir davranış , hediye hangi kadını mutlu etmez ki
Aysoshh aslanprenses_ gerçekten bende öyle düşünüyorum bebek ikimizin bebeği zaten muayene ücreti olsun beşik araba ıvır zıvır doğum parası baya bir tutuyo bunlar yapılsın gerisi boş benim için kocamı zor duruma sokamam yani eşleri içlerinden gelerek alan varsa güle güle taksın🥰
aslanprenses_ Guidoo20007 bizim ailemizde böyle bir adet yok. Demek her yerde adet değilmiş. Evet 9 ay ben taşıyorum evladımızı ama eşim olmasaydı taşıyamazdım. Bir de Allah razı olsun ondan ben taşıdım da o da resmen beni el üstünde taşıyor bu süreçte. Hediye almak tabi ki de güzel ama yavrumu taşıyorum diye hediye almak zorunda hissetmemeli kendini. Ama burda okuya okuya beğendim olayı artık ben de eşime bir şey alacağım. Ben anne oluyorsam canım kocam da baba oluyor.
yamanagihan 8mucizem8 bende altın olan bişey istiyorum hayırlısı inşallah diyip geçiştirdi. Bide bu aralar çok sıkışığız yeni iş araba satışı derken anlayışla karşılıyorum bakalım
aslanprenses_ Aysoshh evet bence de öyle kocam taşıyabilse çocuğumuzu o taşır karnında o kadar ilgili o kadar el üstünde tutuyor. Bu hediyeden daha önemli. Hediye almak isterse alır. Ama burdaki yorumlardan dolayı ben eşime hediye almak istiyorum o kesin 🥰 eşim sayesinde ben de anne oluyorum ❤️