Ccyln umrumdadegil 15+4 ten selamlar. İki gündür kendimi bir garip hissediyorum. Ne olduğunu anlamlandırmadığım bi rahatsızlık hissi var midemde karnımda. Çok zor çok
Eylemyerlii 29 haftadayım zaman geçmiyor… gün yaklaştıkça zaman azaldıkça zaman yavaşladı sankii can sıkıntısıda yanında cabası..
umrumdadegil Eylemyerlii evet ya bende çok sıkıldım doğsalar biraz vakit geçiririz en azından koşuştururken😅
Ccyln umrumdadegil yok sanki böyle çok su içmişim de midem şişmiş gibi bi doygunluk hissi ben de bilmiyorum ki 😂
Syda78 Haftamdamdayım karnım büyüdü ve çok geriliyor kasık ağrılarım oluyor iş yapmakta ayakta durmakta ve yürümekte zorlanıyorum bel ağrılarım başladı bi an önce doğurduğum an gelsin istiyorum 🫠
umrumdadegil Syda78 oyy okurken ben yoruldum 🤦🏻♀️ az daha sabır yat gitsin bol bol dinlen doğurana kadar😌
Kelebekkk01 umrumdadegil kızlarr boğazım çok ağrıyor yutkunurken ne içmemi önerirsiniz öksürük tutacak diye çok korkuyorum
Syda78 umrumdadegil öyle yapıyorum canım valla bir tek yemek yapıyorum şu aralar gerisini eşim hallediyor elinden geldiği kadar🫠🌸 Allah yardımcımız olsun saplıcakla kucağımıza alalım bebişlerimizi 🤲🏻
Sksjsux355-- umrumdadegil tabiki 100 den fazlaydı ilerletsen bile doğumdan sonra ya bile kalır🤣 2 defa izledim ben entrika olduğu için zevkli oluyor🤭
umrumdadegil Kelebekkk01 tuzlu suyla gargara yap bir de ayva çayı dene istersen ama gebelikte içiliyor mu bilmiyorum onu yanlış yönlendirmek istemem
Kelebekkk01 umrumdadegil onu bende bilmiyorum ıhlamur içmeye bile tedirgin oldum en iyisi ballı limonlu su dedim