Selim_Alparslan Ruyam34 mustela ve bübchen arasında kaldım ben ikiside çok iyi. Sebamed bana alerji yapmamıştı canım yüzüm kıpkırmızı olmuştu bebeğe ne yapar bilemiyorum 🤷🏼♀️🤦🏼♀️
Ruyam34 Selim_Alparslan Sebamed en yakınım ablam kızına yiğenime kullandı bir sorun olmadı ama ben daha da iyisi olsun die mustela çatlak kremini kullanıyorum ve araştırdım cok iyi olduğunu ondan mustelaya daha meyilliyim 🙏
Selim_Alparslan Ruyam34 bizim komşu kullanıyor canım çok memnun ve kızının cildi yumuşacık merak ediyordum ne kullanıyor diye bübchen kullanıyormuş banada mustela veya bübchen öneririm dedi
Busraatpl Ruyam34 mustela yada bübcheni tercih edebilirsiniz ikiside doğal içerikli ben mustela aldım
sonsuzmasalim Ruyam34 gerekiyor mu ki? ben hiç böyle bakım ürünlerinde son kullanma tarihi görmedim de🤔
Atlarlayasayan Ben ilk kızımda sebemad kullandım bir sorun yaşamadım ozaman doktor önermişti bize.ama şimdikinde mustela kullanacağjn daha içeriği temiz olduğu için.
Selim_Alparslan Ruyam34 bende mustela merhaba bebek setini alacağım canım 170 TL’ye buldum indirim olur mu acaba yada yılbaşından sonra artar mı ki 🤷🏼♀️
Damla-bartu İlk oğlumda chicco kullandım kızlar şimdi 29 haftalık bende araştırıorum ama karar veremedim chicco bulamadım
Odaanne Selim_Alparslan hangi site acaba bence uygun kaçırmayın. Tabi güvenilir bir site ise. Ben hepsiburada dan 187 tl ye aldım
Ruyam34 Selim_Alparslan 170 ise baya indirimli bulmuşsun ama büyük boy mu 600,300 ,100,110 tl olan mı 170 böyle ise alırım kaçırmam 200 normalde
Busraatpl Selim_Alparslan hepsiburadadan almıştım alalı bikaç ay oldu internette daha uygun fiyata bulabilirsiniz
Tomrisinizi Ruyam34 ben mustela aldim muhendisinoglu instagram hesabi oraya baktiktan sonra sebamed den vazgectim
minik23_ Ben sebamedin güneş kremini kullanmıştım cildime hamileyken memnun kalmıştım. Sebamedlerde stt yazmıyor genellikle ürün üzerinde 12M gibi yazılar oluyor. Yani stt açıldıktan 12 ay sonraya kadar kullanılabilir demek oluyor. Ama ben de bebeğime mustela ürünlerini aldım. İçeriği daha masum geldi. 😇
Odaanne Sumeyyegyretli ben hepsiburada dan aldım. Merhaba bebek seti diye geçiyor. İçinde şampuan vücut losyonu pisik kremi ve bebek yağı var. İndirimli 187 tl ye almıştım
Sumeyyegyretli mustela yada bübchen alan anneler nerden aldınız ve ne kadara aldınız mümkünse link atabilirmisiniz ?
Zhraaltun Ruyam34 canm neyim kimyasa icerip icermedigini burdan öğrenebilirsn https://instagram.com/muhendisinoglu?utm_source=ig_profile_share&igshid=i1yukl9ja2am
Selim_Alparslan Odaanne https://www.farmareyon.com/urun/mustela-merhaba-bebek-seti-cantali-mul015725?gclid=EAIaIQobChMI3s259tuX3wIVh-J3Ch3N2QmfEAQYASABEgK2pvD_BwE