Syda78 Bende 7+4 de duymuştum canım herkesin aynı haftalarda olcak die bir şey yok telaşlanma güzel düşün🌸
0107 Arsalarven saat 14:00 de randevum şimdi gidiyorum Allah ın izni ile güzel haberler alırım inşallah 🤲 yüreğim pır pır
Elif311 Arsalarven benim ilk hamileliğimde 8de 2. Hamileliğim de geç döllenme olduğu için 9un sonunda duyuldu içini ferah tut daha var
0107 Arsalarven Allah ıma bin şükürler olsun ki bebeğim sağlıklı ve kalbini duydum 🤲🤲🤲 inşallah sizde yarım duyarsınız. Dünyanın en güzel anı o korku ile o sevinç birbirine karışıyor Rabbim utandırmasın. İnşallah sizden de güzel haberler alırız yarın🤲🤲🤲
0107 Arsalarven evet karından zaten direkt kesenin içinde bebek fark ediliyordu kalbi de atıyor dedi 🥰 dünyalar benim oldu. Sonra kalp atışını dinledik 🤲 Çok şükür Allah isteyen herkese her kasına nasip etsin sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
Yenianne7 Arsalarven O haftada gittiğimde bende duyamamıştım istersen vajinal ultrasonla bakalım dedi kabul ettim o zaman duyuldu ama çok zayıftı. Bir hafta sonunda duyarsınız inşallah tedirgin olmayın 🌸
Arsalarven Yenianne7 bebek var ama kalp atışı yok iki ayri doktora gittim vajinal de baktılar karından da üç dört gün sonra yine gel dedi daha da duyulmazsa kürtaja alacağız dedi
melinda- Arsalarven geç döllenme olmuşsa normal stres yapmayın ilk bebeğimde duymuştum ama ikincide duyamadım 7de ancak kese 8de kalp atışı duyduk. Kese kaç mm olmuş? Ona göre yorum yapabilirim
Lionmom1 Arsalarven benim 6. Hafta kesenin içinde bebek bile yoktu. 7+4 te bebeği de gördüm kalp atışını da duydum.