Busearslnn Cansucannnnnnnn istanbul mom art tüp bebek kliniğine gidiyorum eşimde spermde azlık vardı o yüzden tüp bebeğe geçiş yaptık sen nereye gidiyorsun
Cansucannnnnnnn Busearslnn ben Antep’te yaptırdım kuzum benim amh düşüklüğü sebebi ile tüp bebek yaptırdım canım
Mavi02- Busearslnn merhaba bu iki emriyo aynı anda koymuyo doktor 35 yaş üstü olmak gerek doğrumu? Ben de çok istiyorum ikiz
Busearslnn Mavi02- doktorum embriyolarına bakıcam ne durumdalar ona göre 2 tane koyucam dedi ben 23 yaşındayım normalde dediğiniz gibi 35 yaş üzeri olmanız gerekiyormuş ama doktorum sen onu sıkıntı etme dedi
Mavi02- Lütfen bu konuda bilgisi olan yazsın . Ben 14 ekim de tek transfer yaptırdım dün 8ci gündü kanda negatif çıktı😔doktorum emriyomuz geriden gidiyodu 4 gün sonra tekrar kan ver dedi umudum yok ama yinede vericem
Busearslnn Mavi02- bunu bir kaç kişide duydum böyle birşey olabilir zaten 11. Günde kan veriliyor diye biliyorum ben sakın ümidininizi kaybetmeyin
Busearslnn Mavi02- istanbul Mom Art (Erbil yağmur) gerçekten çok ilgili bir doktor yaklaşımı motivasyonu harika bir hoca
Tayfunelif Busearslnn merhaba bende tedaviye başlayacağım Erbil hocaya nasıl sizce tüp bebek mi yaptirdiniz ?