Gule1- Kızlar Selamün aleyküm . 27 haftalık gebelikte bebeklerden biri 1031 gr diğeri 1018 gramdı sanırım normal mi sizce
gamzecgr Gule1- evet normal benim 26+0 dı Pzt günü biri 1042 Gr dı biri 991 Gr boylari da 34 cm doktorum haftasına göre güzel gayet dedi
Nurhasan Gule1- 26+2 haftalik cift yumurta ikzilerine hamileyim 25. Haftada erkek 900 kiz 700 grdi. Seker yuklemesinde gebelik şekeri çıktı diyet yapıyorum 80 kiloyla hamile kaldim şuan 87 kiloyum. Pazartesi kontrol var bakalim ne çıkacak
Efeoglum54 Bende ıkızlere gebeyım 13 haftalık gobegım küçük bı kavun gıbı çıkmış ama hıc kılo almadım
gamzecgr Efeoglum54 ben 17.haftadan itibaren almaya başlamıştım sonra birden alıyorsunuz çok fena merak etmeyin 😃
gamzecgr Gule1- amiinn inşallah.Her kontrolde ilk merak ettiğim kiloları oluyor inşallah araları çok açılmaz fark mutlaka oluyormuşta
Gule1- gamzecgr Biiznillah hayırlısıyla. Ben de kilolarını merak ediyorum tabi sağlıklı hayırlı olsunlar
gamzecgr Efeoglum54 ay ne güzel ben 60 la kaldım 73 üm şuan 2 ay var allah nasip ederse 80 i gorcem galiba 🥹 tek tesellim sadece göbeğim büyük hiç kilo almışım gibi durmuyor
Gule1- gamzecgr benim de 28+3 oluyor sanırım bugün kaç gündür ölçmedim kilomu gerçi ama çok da gün olmadı 8 kilo almıştım.
NimetK 35+6 çift yumurta ikizleri 2500 kilolar aralarında fark yok 52 ile hamile kaldım 72 kiloyum Şuan bol bol su içip bebeğe kilo aldıran şeyleri yemeye özen gösterdim 20 kilo aldım 🤷🏻♀️
Kediannesi1 NimetK yaaa çok güzel maşallah bende çift yumurta 29+5 hem haftanız hem kiloları çok güzel inşallah tüm ikiz annelerine nasip olsun o kilolar ve haftalar
NimetK Kediannesi1 amin inşallah Rabbim sağlıkla güzel kilolar sonuna kadar gitmeyi hepinize nasip etsin haftaya cumaya doğumum var erken gelmek istemezlerse bizde dualarınıza talibiz 🙏
Gule1- Azraa33 Allah’ın izniyle doktor iyi dediyse sorun yapmayın Allah hayırlı mübarek sağlıklı hale getirsin evlatlarımızı bizleri