ATC Migrenligebe dahiliyeye göndercek canım ordan diyetisyene öyle diyetle devam ediceksin o sıra şekerini ölçücen 1 gafta 10 gün sonra kontrol eğer diyetle düzene girdiyse şekerin çok iyi ama girmediyse ilaç galiba
deletedmom6295 ATC girmezse insülin gebelikte ağızdan metpamid içerikli ilaç alımını tavsiye etmiyorlar
ATC deletedmom6295 benim diyetle geçti çok şükür o yüzden devamını bilmiyorum verdiğin bilgi için teşekkür ederim 😊
ATC Migrenligebe benim de 188 çıkmıştı canım ama diyetle düzeldi diyetin dışına çıkmazsan geçer inşAllah
deletedmom6295 ATC 36 bitti bugün 😀 o haftalarda açlığım 1-2 gün yüzün üstüne çıkmıştı endişelenmeden devam ettim toluma sonra 33-34 te aynısını yaşadım yine pes etmedim. artık 3 haftamız kaldı inşallah o süreti de güzelce tamamlarız🙏🏻
ATC deletedmom6295 çok şükür Açlık 90 nın üstüne çıkmıyor toklukta 120 nin üstüne çıkmıyor ama diyet yapmak çok zor diyetle geçicek daha 10 haftam var 🤦🏻♀️ Ama bebeğim için dayanamak zorundayım çok zor buldum onu 💙
Amargi_nes Migrenligebe bende düşük çıkmıştı sekerim. Kimse diyet yafa başka bisey vermedi bana. Ama faaliyete gitmiştim bende sonuç icin
Anneolacak Hafizeipek benim hep aclik sekerim falan 80 cikiyor her kontrolumde olcturuyorum acaba seker yuklemesi yaptirmak zorunda miyim
Migrenligebe Hamiayto Anneolacak benim de oyle cikiyordu ama seker yuklemesi yaptirdigim gun aclik da tokluk da degisti. Ben de bi sey anlamadim 💁🏻
BilGenZge Hamiayto başta zor oluyor alışmak ama hamilelik çok kolay geçiyor... gereksiz kilo almıyorsun 👍
Hamiayto BilGenZge aynen öyle alışıyon fazla yiyince şişiyorum2 kilo da zayıfladım zaten üç dört kilo almıştım 😀
Migrenligebe Anneolacak kutu cola iciyor gibi oluyorsunuz, hamilelik oncesinde de 3 defa yaptirmistim. Soylenenlere kulak asmayin.
Anneolacak Migrenligebe ya 15 haftalik olduk hala siddetli sekilde kusuyorum hep boyle devam edecek diye korkutuyor beni
Migrenligebe Anneolacak benim 16. Haftaya dogru bilantim gecti, kusmalarim basladi tuhaf bir sekilde. Bir iki haftaya onlar da gecti. İnsallah senin de gecer. Bulanti icin de bulanti bilekligi al mutlaka, cok ise yariyor
Anneolacak Migrenligebe benim bulantim yok isin kotusu. Midem kotu oluyo bi anda sonra bi bakiyorum kusmusum