YagizAsyaMom Ozge1212 sabah kusmanızın cinsiyetle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum.bünye meselesi yani vücudun verdiği doğal bir tepkidir kusmak bende erkek annesiyim ama kusmadım teyzem erkek doğurdu 9 ay önce deli gibi kustu 🤔
Tatlisanne Ozge1212 Benim ilk zamanlar kusmam oluyordu sabah ac karnına ac kalırsam veya safran kusuyordum çok şükür ilk 3 ay sürdü şimdi öyle bir sıkıntımız kalmadi
Selma067 Ozge1212 hiç alakası bile yok benimde çok midem bulandı, kustum oğlum olacak nasip olursa onlar boş laflar tabiki öncelikle sağlıklı olsun ama inşallah Allah gönlünüze göre versin🤲🏻🤰🏻💙
payidar Ozge1212 safrada kustum normalde kustum ama sadece bir kaç defa, 4 hafta bulantı yasadım o sürede asla kusmadım bebeğim erkek ☺️
Aysesare Ozge1212 Cinsiyetle alakalı olduğunu bende düşünmüyorum ama Benimki de erkek 😂😂😂😂 sabahları safra gün içinde kusmalarım devam ediyordu ve sürekli ekşi yiyordum kusmalarım geçti tatlı yemeye devam ettim diyebilirim
tugbamehmetbaki Ozge1212 Ben hamilelikleri Min hepsinde kustum kız da da kustum ikizlerde de kustum ikizler erkekti şimdi yine 21 haftalık hamileyim erkek yine kusuyorum