Ozge1212 Arkadaşlar ben her sabah düzenli safra kusuyorum 12+2 yim.cinsiyeti henüz 🤷♀️ bilmiyorum ama ben rüyam da defalarca oğlum olacağını gördüm ve hatta ismini bile gördüm.bi kızımız var Erkek bebiş istiyoruz tabi herşeyden önce en önemlisi sağlıklı olması ama kafama takılan bu kocakarılar erkek annesi kusmaz bulantısı olmaz safra atmaz vs.😡 ya her insanıngebeliği bir değil ki 🤦🏼♀️
Buseamaikizlerburcu Ozge1212 cinsiyetle ne alakasi var bn sabah safra kustum gunduzleri 3 kere yedigimi kusardim gece yatmadankusardim uykudan uyanip kusardim kilo vermistim hastalikli gibiydim evden cikamiyordum 27 haftaligim simdi 6 haftalikken basladi 20. Haftaya kadar sürdü Alakasi yok yani...
Migrenligebe Ozge1212 oglum olacak nasipse. Baslarda sadece bulanti yasiyordum. Bulantilar bitince ilginc bir sekilde kusmaya basladim. Her bunye farkli
Nursen21 Ozge1212 Rabbim gönlüne göre versin canım bunlara takılma bence Ama ben kusmadım bebeğim sağdaydı halsizlik çok yaşadım Erkek olacak inşallah Ama teyzemin 4 oğlu var ve ben hatırlıyorum atıyordu yani bunun kızı erkeği farketmiyor
Ebraradinn Canım Allah’a şükür benimde oğlum olacak fakat birkere bile kusmadım çooook rahat bir hamilelik yaşadım kuzeniminde oğlu olacak bulantıdan lavabodan çıkamıyor yani her bünye bir değil
Ozge1212 Buseamaikizlerburcu bende onu anlatmaya çalışıyorum yani cinsiyet ve safra kusma ne alaka yani herşeyi biyere bağlıyorlar sinir bozucu🤦🏼♀️
Zhraagk İnanma koca karılara 😂 valla benim erkek safraya bişey diyemem ama istifra ede ede canım çıkıyodu organlar çıkacak sanıyordum ağzımdan en son☹️
Dimple23 Cinsiyetle alakası yok ...4 gebelik yaşadım hepisde erkek hepsininde belirtileri farklı farklıydı bence yaşla alakalı birazda hormon seviyesiyle ilgili