Kızlar 40 haftaya giricz ve hala doğumun ne zaman olacağı hakkinda bilgi vermiyolar nst de az sancim çıkıyor onun dışında birşey yok bu durumh yaşayan var mi
40 haftaya giridk
Hangi doktora gidiyorsunuz
_gizem_ ben de pazar gunu 40 haftalik oluyorum 41 bitene kadar beklemememizin uygun olacagini soyledi doktorum
Durumumuz ayni bebegin suyu gelisimi guzelse bi hafta 10 gun daha bekletedebilirler
Bende Pazartesi 40 a giriyorum ne sancı var ne birşey anlamadım ne zaman doğurucam
svgkrtozdmr
Evet suyu gelişimi güzel
svgkrtozdmr
Bana da 41e kdr bekleriz dediler
_gizem_ Insallah kendi sansimiz gelir o zamana kadar 😀 kolaylıkla alalim kucagimiza Insallah 🙏
svgkrtozdmr *sancimiz
svgkrtozdmr inşallah 💜💜
Yalnız olmadığımı görmek beni rahatlattı gerçekten. 40+1 deyim. Doktor 41 e kadar bekleyebilecegimizi söyledi. 2 güne bir acile muayene olucam bu süreçte. Umarım gerek kalmadan dogururum. Pazar günü sancılardan dolayı acile gittim, açılma var mı yok mu diye alttan muayene yaptı doktor ben de kendimi kastım ve canım çok yandı. Siz siz olun kendinizi kasmayın. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Sürekli doğurdun mu sorularından strese girdim, bebeğim de strese girecek diye aklım çıkıyor.