Edaemkl Pztsi öğrendiğim de 30 adetim geçmemişti doktor cuma günü tekrar vermemi istedi Kan verdim 1 saatte cikacakmis dua edin lütfen değerim artmış olsun korkuyorum 1 tane kimyasalım var ve sevinemiyorum bile lütfen dualariniza talibim
mombarbie_ Edaemkl 2.keremi kan verdiniz ilk betaniz 30sa bugünkü 60a yakın ya da 60tan yüksek olabilir
Merve1414 Edaemkl insalalh artmıştır canım benimde ilk boş gebelikti sonra 2 sağlıklı doğum yaptım üzülme hayırlısı neyse o olsun inşallah sağlıkla kucağına alirsin
DuyguLinaa Edaemkl seni çok iyi anlıyorum bir kimyasal bir boş gebeliğim var adetten bir gün önce 42 iki gün sonra 107çıktı bende şuan korkuyla beklemedeyim 😔 kasık ağrılarım oluyo adet olcakmış gibi allah bize bağışlasın sizede hayırlı olsun inşallah
Edaemkl mombarbie_ pazartesi verdidigim de 30 çıkmıştı doktor cuma günü gelmemi istedi sadece bir kere verdim oda pazartesi 4 gün sonra tekrar gel dedi cuma günü yani bugün verdim
mombarbie_ Edaemkl 4gun geçtiyse daha yüksektir şuan değerinizi öğrenince yazın sağlıklı ilerleme olmuştur inşallah 🤲🏻🌸
Yesimkso Edaemkl canım gayet güzel yükselmiş bende bu gün ilk kez verdim 266 çıktı benimde ilk kez verdim ama en azından var yani kesin artık;) ikimizinde
Edaemkl Yesimkso içim rahatladı İnsan ister istemez korkuyor 1 tane kimyasalı var acaba yine mi olacak vs