gncglozclk 26 haftadan 26+6 ya gelene kadar karnım da cok sertti 27 hafta olduk ya bugun yumusamıs 24 de de olmustu doktor normal karnın buyuk dedı yasayan var mı aranızda 28+4 de tekrar ravdevum var o zaman bı daha bı sorum dedım
Mia0121 27+4 zaman geçmiyor gibi geliyor 😆 ayy bir yandanda geceler haram uykusuzluk bastırdı iyice zorlanıyorum 😌
01180322 gncglozclk Bana yardim edecek kimsede yok😅zamanda yok bakalim, her ise ek olarak mutfak.kiler dolapalr 🥹😅
01180322 gncglozclk bnm temixlik duruyo dolabini kurucagiz kiyafet yikama utuleme . Aynu Anda kursa gidiyorum bni yorluyo biray
Ilba_34 01180322 temizliğimi yaptım sadece mutfağım kaldı onu da sonlara doğru yapmayı düşünüyorum çoğu şeyimizi hallettik çok şükür Kasımın başında randevum var o zaman da deterjanlarını alacağım hastane yanında ebebek var oradan son ihtiyaçlarını alıp eşyalarını yıkayıp kaldırdım mı tamamdır 😁
01180322 Ilba_34 ah yukunuzu hafifletmissiniz, darisi basima kasimda 1 hafta tatil var onuda temiylikle gecirecegim gibi
Ilba_34 01180322 şimdiden yaptım çünkü ağrılarım çok fazlaydı haftasonu eşim evdeyken beraber yaptık bi kıyafetleri de halletsem kafam rahat olacak ☺️
Memuranne2 gncglozclk aaa aynıyız sizinle mide yanması ve uykusuzluk çok yıpratıcı kasık bel ağrım vardı şükür az geçti hele birde çalışan anne olmak ayrıca zor
gncglozclk Memuranne2 bugun de bacak be kasıgın birleşti yer agrıyor yurudukce sag taraf acaba oraya baskı mı yapıyor kı