Aykem aysenuurr11 hayır ben şuan evde yokum. Rica ettim tamm dedi. Sonra böyle söylemiştiniz dedim. Sonra başladı laf söylemeye. Zaten gelen malı alırdım. Bende dolapta bekleyecektim. Ama o kadar lafa alamazdım
Aygy Aykem erken göndermeleri aslında sorumluluk sahibi olduğunu gösteriyor kötü bi şey değil ki siz evde olamayacağınızı söylediniz mi belki bozulmasın diye geç istiyorsunuz sanmışlardır
Aykem Aygy evet öyle. Ama ben önceden konuştum tamm dediler. Kasım başımda yolluyacaklarını söylediler. Ödenin parasınıda arkadaşım yaptıgı için birşeyde diyemedim. Konuşmama rağmen ben onlara emri vakı yaptıgımı terbiyesiz olduğumu yazdı. Siz olsanız bu lafları kabul edermisiniz
Aygy Aykem hakaret edilmesi hoş olmamış arkadaşınız aynı sehirdeyse veya evinize yakın güvendiğiniz birileri varsa kargodan almasını rica edebilirsiniz geri gitmemiş olur.
Aykem Aygy yok uzagız. O kadar hakarete ürünü kabul edemem. Bana yazmış ki ürünü geri yollayın paranızı atayım saygısız yazmış birde bana
Aykem minikmucizeemaak tatlarımdan şüpem yok zaten bende begenmişler diye baya kişi istedim ama hakaret yedim resmen bir müşteriyle nasıl konuşacakalrını bilmiyorlar. Ricada bulundum. Yine alırdım ama baktım terbiyesiz felan yazdılar. Güzelce söyledim evde olmadığı çikolatayı kimsenin alamayacagını çünkü kargo parasıda verecem
Aykem aysenuurr11 kargocu aradı kargo paranız var dedi evde olmadığım için geri yollattım zateb bana yollayın ürünü paranızı atayım dedi. Birde terbiyesiz yazmış :)
Hunilininbirii Aykem ben geçen sene sipariş vermiştim çikolatanın tadı güzel ama siparişimi yanlış göndermişlerdi. Beyaz kutu istemiştim gümüş göndermişler mesaj attım hatta sert çıkıştım sadece özür dilediler 😂
Aykem Hunilininbirii müşteri memnuniyeti diye yada kibar konuşma diye birşey var. Valla senli benliye geçti biranda benle. Yine özür dilemeseydi ama bana deseydiki evet yolladık yanlış anladık ses etmezdim. Ama baktım senli benmi konuşuyor hatalısın sen yok şöyle yok böyle. Dedikleri için aşırı sinirlendim birde sonunda terbiyesiz yazmış
karanmom Aykem o sayfa aşırı saygısız, bir kaç kere soru sordum sormamdan sıkıldı herhalde bana diyor ,git trenyolda sayfamiz var ordan al vs yoo burdan Alcam model yok orda Diom hayır vs dio kabaca bıraktım almadım sinir
Aykem karanmom bncede haklısınız. Zaten ben almışım paramı ödemişim. Almadan önce aşırı kibardı. Sonra mahalle ağzıyla konuştu. Neyse buda bana bir ders oldu.