8mucizem8 Busraa-aa 😂😂 Allahım yaaa düzensiz uykulara alışmamız lazım dakika da bir başında duracağız çünkü 😖
8mucizem8 cancik yaa sende mi ya benim kızda göbek deliğimin az üstünde avucum kadar sert bir çıkıntı var acaba dizi felan mı diyorum ne bilim geçmiyorda hep aynı pozisyon
cancik 8mucizem8 o çıkıntı bugünlerde bende de oluyor sanırım braxton hicks kasılması dedikleri şey oluyor, bir yer sertleşiyor sonra gevşiyor, hayırlısı ya sağlıkla gelsinler de.. bu saat oldu uyku nanay
alparslangur 8mucizem8 Ay hiç o konuyu açma 😂😂 babası yüzünü kapatarak uyur hep, bizimkisi de şimdiden her görmeye gittiğimizde ya arkası dönük yada yüzünü eliyle kapatarak uyuyor😂👼😍 babaya çekmiş bence de 2 hediye almalı🤭
Faide2147 8mucizem8 18+3 haftalığım mide yanmam başlamış hiçbişi yiyemiyoruz kabızlık var 😳 Enfeksiyonumda var varda var🫤🙄
AslanKadini 8mucizem8 çoğu kişi bana senin oğlun olacak gibi geliyor diyor .. Rabbim hayırlı sağlıklı nasip etsin tabiki
8mucizem8 AslanKadini bilmiyorum içimden geçeni söyledim biraz hislerim kuvvetli genede tabiki hayırlısı
Zumzugukodummuzzingillatirim 8mucizem8 o çok sevimli… Ama ben asla öyle prenses olamadım ya ben ayan ablaydım yani tip bubbles ruh buttercup gezdim hep. Ama şuan blossom gibi kızım bakalım sonu ne olacak…
8mucizem8 Zumzugukodummuzzingillatirim Allah aşkına burcun ne ya terazi ikizler mi boğa mı enerjin çok yüksek 😂😂🩷