8mucizem8 Sksjsux355-- yükleniyor canım işte yavaş yavaş türlü zorluklarss sonra kucağımıza bir alıyoruz işte dedim doğdu güneşim 🥲
Zumzugukodummuzzingillatirim 8mucizem8 orda evlenmeden önceki ben siyah saçlı olan olurdu (Buttercup) evlendikten sonra ki ben ise (Blossom) kızıl saçlı olan olurdu. Senin dediğin Bubbles
8mucizem8 Zumzugukodummuzzingillatirim hahh işte ben o olurdum duygusal ve birde sevimsiz ahtapot oyuncağı vardı ahahahah oda kocam😂😂😂
Busraa-aa 32+5 haftalığım çocuğumun bana hiç bir sıkıntısı yok ama hâlâ uyku tutmuyor geceleri böyle uyuyamıyorum gündüzde kalkamıyorum nefret ettim bu huyumdan sinir oluyorum psikolojim bozuldu artık
8mucizem8 Busraa-aa sakin ol kız yıktın geçtin ortalığı sinirin buralara geldi valla ben de işte 34.haftadayım artık herşeyi normalleştirdim ama bazen de insanın zoruna gitmiyor da değil tabi
Busraa-aa 8mucizem8 ayyy yemin ederim kendime şuan o kadar sinir oluyorum ki anlatamam karşımda olsam tokadı yapıştırırdım valla. Ne zorum var kendime anlamadım 😤😖😖
8mucizem8 meltemmmxx ah zalım gecelerrr evlenmeden önce eşimle mesajlaşayım diye uyumazdım şimdi çocuğumuz için uykusuz kalıyorum 🥲💞
Zumzugukodummuzzingillatirim 8mucizem8 o çok sevimli… Ama ben asla öyle prenses olamadım ya ben ayan ablaydım yani tip bubbles ruh buttercup gezdim hep. Ama şuan blossom gibi kızım bakalım sonu ne olacak…
Busraa-aa 8mucizem8 kız hiç bir şikayetim yok o yüzden bu kadar sinir oluyorum zoruma gidiyor. Şuan mışıl mışıl uyuyup Sabah erken kalkmak varken nedir yani şimdi bu sabahta 12,1 den aşağı gözümü açamicam böyle hayat mı olur 😭😭
birhamilelikgunlugu Bende geceleri uyuyamıyorum gündüz baya iştahlı uyuyorum bir an önce düzeni yakalasam diyorum .. cinsiyet bilmiyorum dr net konuşmuyor, sureklı araştırıyorum bu sefer tez hazırlıcam yakında :))
8mucizem8 alparslangur ahah yerim ya babasına deki yüz görümlüğü istiyor oğlun de doğumdan sonra 2 hediye isteriz de 😂😂😂
alparslangur 8mucizem8 Ay hiç o konuyu açma 😂😂 babası yüzünü kapatarak uyur hep, bizimkisi de şimdiden her görmeye gittiğimizde ya arkası dönük yada yüzünü eliyle kapatarak uyuyor😂👼😍 babaya çekmiş bence de 2 hediye almalı🤭
8mucizem8 Busraa-aa amann uyu gitsin dünyayı biz mi kurtaracaz boşver bol bol uyumak iyidir dinleniyorsun işte gündüz uyku bir başka oluyor bende tam tersi böyle geç yatıp geç kalkmak hoşuma gidiyor vakit geçiyor bişeyler yiyip tekrar uyuyorum sonra kocam geliyor
Busraa-aa 8mucizem8 bende erken uyuyup erken kalkmayı seven biriyim işte bacım o yüzden psikolojimi bozuyor bu durum 🥺
8mucizem8 Busraa-aa 😂😂 Allahım yaaa düzensiz uykulara alışmamız lazım dakika da bir başında duracağız çünkü 😖
8mucizem8 busesen ayy evet ya bende gündüzleri uyuyorum ama başım da ağrıyor yarın bakalım nst bize yaparsa bende heyecanlandım 🥹