Ftsyldrm Zelihasap kız daha dur ne yaptında zaman geçmiyor en güzel dönemdesin başındasın son aylara gelde gör ilk ayları mumla ararsın 😕
Zelihasap Ftsyldrm biliyorum son aylar daha kötü ikinci hamileliğim ana heyecandan galiba zaman geçmiyo
minikmucizeemaak minibebisim Can boğazdan gelirmiş bidaha ne zaman böyle rahat yiyeceğim deyip teselli ediyorum doğurana kadar +30 olmasın bari 😂
minibebisim minikmucizeemaak az kalmış ya on kg almazsınız daha ama ben +30la giderim doğuma heralde 😂😂
minibebisim Bsrslr benim oğlan hareketsizdi hep sonra bi anda başladı durmak bilmez 🤣 hareket etmeyince korkuyorum 🤭
Mucizem47 Benim son 120 gun ve basindan beridir vucudum cok agir oturup kalkmakta zorluk cekiyorum belden asagi 100 kiloymusum gibi hisediyorum 74 kilo ile hamile kaldim hala 74tum🤭🤭🤭🤣🤣🤣🤣 22+5 günlüğüz suan ve hayla cinsiyetini bilmiyoruz 😞
Azraa33 Mucizem47 cnm bnde şuna 23 haftadayım genişlerime 550 gram az geldi bana sizinki nasıl. Sanırım ben kg alıyorum 10 kg aldım
Mucizem47 minibebisim devlet hastanesi adam akili bakmiyorlarki 5 dk durmadik detaylida ben sorunca uzan bakayim dedi tekrar bakti sirti dönük göremedim dedi çarşambaya randevu aldim inşallah bu sefer kesinleşir artik ☺️😄
Bsrslr minibebisim daha hic onun için gitmedim inanın yarın randevum var zaten bakalım insaAllah korktuğum birsey cikmaz
minibebisim Harmony2q valla ben de top gibiyim 🤣 3 kg almışım kaldığım kilodan ama iri bi yapım var zaten