minibebisim Ay bu rakamları gördükçe beni heyecan basıyo 🥲🥲 sizin kaç gününüz kaldı nasıl geçiyo beybileeer 😍😍
Onattt minibebisim ayy son 98 bizimde biraz yorucu bu dönem fazlasıyla mide sorunu yaşıyorum onun yanında tekmelerle uyanıyorum ama gayet mutluyuz 😇
minikmucizeemaak minibebisim 53 🍼🩵 Yatmak kalkmak herşey çok zor 🥲 Sağlıkla kavuşup sağlıkla büyütelim inşAllah 🤲🏻🤍
minibebisim Onattt ben deeee gece belli saat aralıklarında tekme tokat uyandırıyo beni minik oğluşum 🤭🤭 aynı sayılırız sizinlee
minibebisim Zelihasap bana da ilk başta öyle geliyodu şimdi de çok hızlı geçiyo gibi geliyo 🤭🤭 cinsiyeti öğrendikten sonrasını hatırlamıyorum 🤣
Ftsyldrm Zelihasap kız daha dur ne yaptında zaman geçmiyor en güzel dönemdesin başındasın son aylara gelde gör ilk ayları mumla ararsın 😕
Zelihasap minibebisim bende öyle cinsiyeti öğrendikten sonra Bi jet hızıyla geçti ama son ay geçmiycekgibi birde ramazan ayına denk geliyo
Aylanursu minibebisim Amin canım hepimiz kolay doğum yapalım inşallah evet son 1 haftadır artık agirlastim bel ağrısı çok yaşıyorum ☺️
1melek-annesi Melekecre aynıyız cnm bende sezeryan olucam ikinci gebelikmi sizin dogumumuz aralığın kaçına denk geliyor
minibebisim minikmucizeemaak en korktuğum ve merak ettiğim zamanlar 🤧🤧 kaç kg aldınız acaba sağa sola dönebiliyor musunuz 🤭
minikmucizeemaak minibebisim Çok kg aldım çok 🫠 +20 kg aldım, dönebiliyorum ama zorlanarak dönüyorum. Dışardan baktığında kimse 20 kg aldığımı fark etmiyor aslında ama beni çok rahatsız ediyor
minibebisim minikmucizeemaak 🥲🥲🥲 ben daha şimdiden dönemiyorum da ondan sordum ahhaahhaab işim iş valla yandım ben 🤣 20 kg bişey değil verilir berekettir diyelim 🤭
minikmucizeemaak minibebisim Can boğazdan gelirmiş bidaha ne zaman böyle rahat yiyeceğim deyip teselli ediyorum doğurana kadar +30 olmasın bari 😂
8mucizem8 minibebisim son 42 kaldı 🩷 bebiş doğdu butonu da gelmiş bana ayy 99 dan sonra zaman ne çabuk geçiyormuş
Bsrslr minibebisim son 88 benim de benim kızım olacak tekmelerini az hissediyorum geceleri de hiç uyandirmadi 😊
minibebisim Bsrslr benim oğlan hareketsizdi hep sonra bi anda başladı durmak bilmez 🤣 hareket etmeyince korkuyorum 🤭