Mom_82 Mihrican34 canım ben 21 haftalığım bebek hareketi dışında hiç belirtim yok. Bebek hareketi de her hamilelikte farklı kişiden kişiye değişiyor. Korkmayın Dua edin güzel düşünün 💕
niloyaaai 19+2 deyim bende, 2 gündür sol kasığımda ağrı var sürekli olmamakla birlikte tedirgin etmiyor değil 🥹öte yandan bebeğin hareketlerini de çok net hissediyorum :)
__mom asel_asl yok normal bazen hiç haraket etmiyor cok korkuyorum ama daha minik olduğu icin korkulacak birsey yok
Burcuilker1 asel_asl ben bugün tam 20 oldum ama inan benimde öyle 2 gün oow süper hissediyorum ertesi gün tık yok sonra diğer gün 2 3 kez vuruyor yine bişi yok 😄 ama normalmiş biraz daha bekleyelim korkmayalım inşallah
Tessd Burcuilker1 Bende 18+5 hareketlerini 17.haftadan beri hissediyorum. Bende bazı günler hissediyorum hafif hafif ama bazen hissetmiyorum. Normal sanırım 🫤
asel_asl Burcuilker1 ay çok rahatladım ya teşekkür ederim 🙏🏻 dün gün boyu hareket etmedi çok korktum gece bir iki vurdu da rahatladım 😅
Burcuilker1 Tessd bende çok korkmuştum hem burda sordum süreklimhemde sorma doktora sordum gayet normal dedi korkma dedi içimiz rahat olsun inşallah sağlıkla gelsinler biraz önce kımıldadı minicik dünyalar o zamn resmen benim oluyır ya🥺💜
Burcuilker1 asel_asl aynı benimde öyle canım bende çok korktuğum günler oldu ama inan normalmiş sıkmayalım canımızı 💜🌸 sağlıkla gelsinler inşallah