hayalmasal Kuzum ovulasyon kitini kullanmadım açıkçası hiç bilemiyorum ama yukarda arkadaş yazmış ya yumurtlama zamanı erkek olsaydı çoğu kişi yumurtlamasına göee ilişkiye giriyor herkesin oğlu olurdu diye aynı şeyi bende düşündüm ve o yüzden o kiti hiç kullanmadım.. ama mesela şu adet döngüsü için olan uygulamalarda bile doğurganlık dönemimin başlangıcı hep kız bebek gösterir sonrasında erkek bebek gösterir kullanan varmı hiç bilmiyorum ama ben dediğim gibi şu 15. Gün muhabbetine daha çok inanıyorum ne yalan söyliyim. Aslında bilimsel olarak X kromozumu 3 gün yani uzun yaşar yumurtlamadan önce ilişki olursa xler yaşadığı için ve Y lerin ömrü kısa olduğu için sanırım 24 saat olması gerekiyor X döller ve kız olur, ama tam yumurtlama günü tek ilişki olur Y döller ve erkek olur. Bu bilimsel aslında ama önemli olan spermler elbette bir kadın anlatmıştı mesela planlama yapıyor sperm testi istemiş ve diyor ki Y lerin hızı çok yavaş yani adamın oğlu olma ihtimali az oluyor diyor buna bakınca sen istedğin kadar 15. Gün de yumurtlama günü de ya gebelik oluşmuyor ya da X döllüyor ve kız oluyor. Bilmediğimiz bir çok şey var bu konuyla araştır araştır bitmez yani. Sen duanı dile Allahın izniyle inşallah gönlünden geçen olsun ama şu kan yenilemeyi dikkate al bak😍