hayalmasal kuzum tabi işinize karışmak istemem ama planlamadansa kendin de araştırabilirsin elbette bu Allahın takdiri. Mesela adet başlangıcından itibaren sayıp 15. Günde tek sever ilişki gibi öncesinde 1 hafta ilişki olmayacak, ya da ne bileyim çok tutmuyor ama çin takvimini göz önüne alabilirsin, kan yenilemeye göre cinsiyet bi araştır bunu bak onları göz önüne alabilirsin, biraz saçma belki ama ilişki öncesi vajeni karbonatlı suyla yıkamak gibi, gebelik öncesi işte protein ağırlıklı beslenmek gibi… bu tarz şeyleri araştırıp kendinde bunu uygulayabilirsin ama duanı eksik etme bazen herşeyi denersin ama rabbim nasip etmezse olmaz bir kadının yorumuna denk gelmiştim bu yazdıklarımın hepsini yapmış ve kızı olmuş bütün teorileri çürüten bir kızım olacak yazmıştı hepsini aynı anda denk getirip denersin ama yine olmazsa bu Allahın takdiridir. Yani diyeceğim o sayfalara milyarlar vermektense bunları dene çünkü emin ol sana zaten ilk başta beslen programı vereceklerdir ve en önemlisi de bence şu adetten sonraki 15. Gün muhabbetini yaptıracaktır bunu bir doktor da söylemişti çünkü instagramda. Benimde bir kızım var hamilelik düşündüğümde ben bak bir hemşire olarak çoğunu saçma bulsamda özellikle kan yenilemeyi göz önüne alarak, çin takvimi, protein ağırlıklı beslenme, adet başlangıcından sayıp 15. Gün öncesi 1 hafta kesinlikle erkek boşalmayacak ve tek seferde o gün olacak derin ilişki kavramıyla olacak, ilişki öncesi erkek kahve içecek, ilk erkek boşalacak bunları uyguladım ve çin takvimini bile göz önüne aldım her ne kadar İnanmasamda ve dediğim gibi en önemlisi dua Allahın izniyle inşallah.. şuan oğluma hamileyim🩵 rabbim gönlünden geçeni versin bunlar günah olan şeyler değil insanoğlu ikisinden de ister oğlum olsaydı kız için dua ederdim kız isterdim sen elinden geleni yaparsın olmazsa bu yine Allahım takdiridir sonuçta kalkıp tüp bebekle erkek bebek yaptırmıyorsun kendine.. boş dua et dediklerimi araştır lütfen😇