• Gebelik
  • Sıvazlama(sweeping) doğuramayanlar içinnn😂

Bacikolar 40. Haftadan merhaba. Bugün kontrole gittim ve doktorum bana alttan muayenede sıvazlama yaptı. Ağrılı bir işlemdi ama kısa sürdü. İnternette bu işlemle ilgili çok bilgi bulamadım size de yapıldı mı acaba? Doktor parmaklarıyla yaptı ama çatı muayenesi değildi sanırım. Bu işlem sayesinde de yarın akşama kadar doğurursun dedi🤓 var mı bilgisi olan??

Çoğu doktor yapıyor ama söylemiyor genelde çatı muayenesi sonrası nişan gelmesi ondan oluyor

ardenmommy Perine masajı olabilir mi yaptığı internetten birde perine masajı olarak bakabilirsin doğrulamak için canım o mu?

ardenmommy aynı şekilde elle vajinal yoldan yapılıyor rahim ağzını parmağıyla açarsa size yapılan işlem oluyor normalde çatı muayenesi ağrılı değil eğer ağrılı olduysa yüksek ihtimalle bunu yapmış oluyor doktor.

__mom1 gız çocuğumun kafasına kadar mı sokmuş parmaklarını doktor🥲 burda kolay görünüyo da yaşayınca hiç böyle bişe değil😂😂

__mom1 inşallah işe yarar ve yarına doğurmuş olurum ya çok teşekkür ederim 💜

Elifcanblt hayır anlattığı şey perine masajı değil sıyırma başka birşey rahime uyarı veriyor açıklık olsun diye

sevenanne yakıyor evet🥺 ama anlık acısı oluyor yani sonra bir şey yok☺️ Muayene bitince hemşire şey dedi maşallah hiç sesin çıkmadı dedim bayılmışım ya🤓