Sevgisss taazeannee bahsettiğim buydu işte neden ama ya şimdi bende gitmesem benide mi almayacak riske atmayın araştırma hastanesine gidin hemen sağlıkla kucağınıza alın inşallah
taazeannee Sevgisss ben dogurdum sezaryen oldu ama saglik olsun darisi basiniza insallah saglikla alirsiniz kucaginiza ♥️
oznurr__ taazeannee hayırlı olsun 🥰 darısı başımıza 🥳 hangi hastanede doğum yaptınız acaba süreç nasıldı memnun kaldınız mı
taazeannee oznurr__ tesekkur ederim insallah benim dogumum biraz karisik bebegimde yogun bakima girdi surec iyi gitmiyor yanl gebze merkezde yaptim bubarada
Seniz6774 Afra1998 sonuna kadar katılıyorum size . Midem bulanıyor ilaçları kullanamıyorum diye doktor resmen kovdu beni . Ben seni burda takip edemem istanbulda tek hastane burası değil diyip diğer hastaneleri saydı bana .
oznurr__ Seniz6774 hangi doktora gittiniz acaba bnde Belfin hamıma gitmiştim ikinci ayım da gayet iyiydi şimdi 7 . Ayımdayım bu hafta tekrar ona gideceğim
Burcuilker1 Ben tuzla devleti düşündüm ama sanırım öyle belli kuralları varmış hafta açısından belli bir haftayı doldurup geçmek lazımmış yoksa almıyorlar e bende nerden bilmem illa 39 da doğurcağımı o yüzden özele gidiyorum
Melekecre Burcuilker1 ben 22.haftamda gittim,32haftaligim hala gidiyorum,ama hiç kaydınız yoksa son doğuma bir ay kala giderseniz o kurallari kapsar belki,özelde takipte olurken mutlaka devlttede kayıtli olmak gerek ki,geri çevrilme durumu olmasin
taazeannee oznurr__ ben 39+5de sanciyla acile gittim meral hanima gitmistim 5.ayima kadar sonrasinda baska hastaneye devam ettim kadin bana hesap sorarcasina yok buraya niye devam etmedin yok simdi niye buraya geldin git diger hastaneye diye konustu ve bana yatis vermesi gerekirken beni oylece gonderdi nefretlik
DamlAmm28 taazeannee bende gidiyorum doktorum eyupcan kardaş suan 33 +1 ay ortası gel sezerýan günü vereceğim dedi ikinci sezeryanim ben hastaneyi çok beğendim ve doktorumuda sezrryan olan arkadaşım tarafından yonlendirdim ve güvendim irda yapmayı düşünüyorum.