Ege_mommyy_11 Alt açma bezini e bebekteki gibi 40′lı vs. Tek kullanımlık almak mı daha mantıklı yoksa 2 adet yıkanabilir almak mı daha mantıklı kullananlardan bilgi alabilir miyim?
ebrulina Ege_mommyy_11 ben hamur markasının aldım henüz kullanmadım ama arkadaşım bebeğinde aldı ve çok memnun kaldı aşırı kaliteli ve bide bez ıslak mendil konulan organizeri aldım sadece bir pakette kullan at olanlardan alacağım bebek çantasında 1-2 tane bulunsun diye alacağım
edadm Ege_mommyy_11 hamur markasının alt açma minderini aldım kullanışlı olacağını düşünüyorum. hastane çantasına koymak için ve anne bebek çantasında bulunsun diye de 10lu tek kullanımlık aldım 40lı olana ihtiyaç duymadım. ayrıca hamur markasının bez ıslak mendil koyma organizerini de aldım çok beğendim kaliteli ve kullanışlı bir iki haftaya deneyimleyeceğiz inşallah
LavinsMom Ege_mommyy_11 henuz kullanmadim ama ben de arkadasim da gorup aldim. Cok kullanisli. Hem canta da tasinabilir
Ege_mommyy_11 ebrulina kullanmadınız sizde sanırım değil mi yani pratik mi tek kullanımlık mı daha iyi
KuzeyinAnnesi10 Ege_mommyy_11 ablamlar kullanıyor yıkanabilir silinebilir çok mamnunlar canım. Tek kullanımlık artık bu devirde zor be çok masraf
ebrulina Ege_mommyy_11 ben henüz kullanmadım doğum aralık başında ama arkadaşım çok memnun ve onun tavsiyelerine güvenirim 😊
Ege_mommyy_11 LavinsMom beze zaten para saçacağız tek kullanımlık alıp da bide ona fazla fazla para vermek bana biraz müsriflik gibi geldi alsam mı almasam mı kararsız kaldım resmen
LavinsMom Ege_mommyy_11 onceleri arkadasim tek kullanimlik aliyormus ama cok fazla para harcadigini soyledi sonra buna gecmis. Bende baktim uzeri siline biliyor yikana biliniyor cok kullanisli. Ondan dusunmeden aldim. Tek kullanimlik olana para yetmiyor maalesef.
Ege_mommyy_11 LavinsMom evet işte bende onu düşündüm ondan karasız kaldım sanırım bende hamur markasını alacağım
serapbttl Ege_mommyy_11 tek kullanımlık olanı tek sefer kullanıp atmıyoruz ki herhangi bir kaza yoksa bir çok kez kullanıyoruz. Ama bez olanları kazalarda yıkaması leke çıkarması zor oluyor bir yerden sonra pratiklik aranıyor ne kadar silinebilirde olsa her kaza masum olmuyor maalesef altını açınca 💩 yapabiliyorlar bez koyma vaktin bile olmuyor bu durumda silmek yıkamak zor oluyor tek kullanımlık olanı al at. Bez gibi her seferinde 1 kez kullanıp atmayın hatta büyük boylardan alıp 2 ye kesip kullanan çok anne var 🤗
CemrePektas serapbttl 2. Çocuğu olanlar pratik düşünüyor boşa ne yıkıcam 2 ye böl kullan diyor. İlk bebeği olacaklar heyecanlı, cicili bicili almak istiyor. Bence tabi. Ben de siz gibi düşünüyorum. Ama kimsenin gözünde kalmasın, hepsinden alıp kullanın kızlar 😂
Ege_mommyy_11 serapbttl aaa benim ilk annelik deneyimim bilgisizim zaten o yüzden açtım postu da ve 2 ye kesmek çok mantıklıymış anne bebek çantasında 1 tane alt açma oluyor zaten
BirazbundanBirazondan1 serapbttl ayy yukarıdaki yazılanları okuyunca bende sorun var sandım. Taki sizin yazınız görene kadar. Ben de sizin gibi yapıyorum kirlenince atıyorum.
e_blue_sky_a Ege_mommyy_11 alırsam bimden a101den ucuz alırım tek kullanımlık, ne bilim gezmeye giderken veya hastane çantasına. Diğer markalar tanesi 4e falan geliyor. Sanki prima bez… o yüzden 2adet yıkanabilir alırım. Siler yıkarım kirleneni. Zaten ben yeğenimden tecrübeliyim dikkatli olup alışınca çok kirlenmiyor ama tek kullanımlıka 1yudum çiş değse atmak zorundasın
CemrePektas Ege_mommyy_11 tek kullanımlık olan 10lu alın. 2ye bölün 20 tane olsun. Kaka bulaşmadıkça kullan. Her birini en az 1 hafta kullansan 1 paket 4 5 ay gider. O sebeple yıkanana gerek yok. Yenidoğan sulu kakası yıkanan alt açmaya geçince pişman olursunuz 😂 ben 2 çocuğumda da kullan at kullandım.
Ege_mommyy_11 CemrePektas vallahi doğru söylüosun ama bana gereksiz para gbi gelio ondan tereddütüm var ve 2ye kesilip kullananların olduğunu bilmiodum yeni bir bilgi 🫶🏻💫 anne bebek bakım çantasında alt açma veriolar zaten en kötü bımde falan uyguna alırım milletin evinde 💩izimiz kalmasın
serapbttl CemrePektas vallaha ilkinde de o riske hiç girmedim ilki de 2 sene önce oldu çok uzun zaman olmadı 🙈🙈 alıp deneyip kendi doğrularını bulmaları en güzeli olacak sanırım 🙏🏻
Rfydztrk Ege_mommyy_11 ben tek kullanımlık kullanıyorum e bebekten almıştım şimdi şoktan aldım daha uygun 10 tanesi 39 tl bence tek kullanımlık bana göre daha kullanışlı beşiğimin yanında organizer çantamda bebek çantasında birer adet bulunduruyorum. Kaka değince atıyorsun altını dikkatli değiştirdiğin sürece de bir sıkıntı olmuyor uzun süre kullanabiliyorsun ancak bir kaka değmeli ki o şekilde çöp oluyor. Bende bez olanda var bu daha pratik ve kullanışlı geldi.
serapbttl Ege_mommyy_11 ben ilkinde de direk aldım deneyimle tek kullanımlık onları daha pratik bulursunuz bence 😂 birde benim başıma geldi aklınızda olsun. Havaalanında mecburen altını değiştirdim oğlumun kendi alt açmamı kullandım tek kullanımlıktı ve toplu alan diye çöpe attım direk iyikide yaptım çantama koymadım oğlum orada alt değiştirdim diye bile el ayak ağız hastalığı oldu. Bu sürekli bir alt açma olsaydı atamazdım çantama koymak zorundaydım ve hastalık belkide daha zor bir durum alacaktı. Ben önce pişik sandım neler yaptım su topladı falan sonradan hastalık belirtisi olunca anladım ne olduğunu. Yani hijyen için tek kullanımlık en iyisi ev içinde de kazalardan korunmak için en iyisi bir süre sonra zaten kullanım süresi uzuyor 🤗