Bussuusu benimde 2 genimde pıhtılaşma var. Ayrıca rahim filmi cektirmenizi öneririm. Benimde 3 düşüğüm oldu ama malesef geç öğrendim genetige geç gittim geç kaldım. Geç olsun güç olmasın derler. Ayrıca benim prolaktin değerim yüksek çıkıyordu d vitamini eksikligim vardı çokça. Hormon testlerinde yaptirdim. Sonuç olarak bilinçli gitmek dhaa iyi olur için ferahlar neyin ne olduğunu bilirsin. Tavsiyem ayrıca rahim filmine girmen benim çatıda hafif çöküntü vardı. Bir özele gittim tüm sonuçlarıyla beraber doktor dedi ufak bir operasyonla düzeltebiliriz. 21 bin TL muhasebeden bilgi aldım ameliyat için. Korktum ayrıca doktor korun dedi. Sonra içime sinmedi bir doktor daha buldum gittim. Hemen ameliyat önermesi. Folik asit verdi. Prolaktin düşürücü hap verdi. D vitamini ve coraspin verdi. Düzenli bir şekilde kullandım ve HAMİLEYYİİİMMM. Yani demek istediğim şuan belki ameliyat olmuştum. Rabbimin mucizeleri bitmez. Doktorumla irtibata geçtim ve. İlaçlara devam dedi. Ayrıca oksapar iğne kan sulandırıcı iğne verdi kutu icersiinde 10 adet var. Günlük vuruyorum göbekten bir sol bir sağ şeklinde. Havasını aldırıp 90 derece şeklinde sıvıyı yavaşça vererek vuruyorum. Zorlu bir süreç oluyor ama herşey bebek için . Ümidinizi yitirmeyin. Ve sonuna kadar gidin ❤️