Bussuusu kızlar genetik test verdik eşimle buda pıhtılaşma test sonucum anlayan bakabilir mi henüz doktora gösteremedik 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum yaklaşık 3 ay önce
mimar_anne Bussuusu canım 3 geninde pıhtılaşmaya yatkınlık var benim de öyle 2 kaybım oldu ondan sonra öğrendim oğlumda 9 ay iğne kullandım kan sulandırıcı şimdi 10 aylık olacak 2 aylıkta hamileyim yine iğne kullanıyorum şükür sağlıklı ilerliyoruz korkulacak bir şey değil iğne kullanman gerekecek 🙏🏼
MerveKaya38 Bussuusu benimde aynı genlerde pırtılaşma var hamile kaldıgın sürece corapmin ve kan sulandırıcı iğne kullanacaksın canım
Serendipity16 Bussuusu benimde 3 gende heterozigot çıktı hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez hap ve ilaç kullandım bir düşüğüm olmuştu şu an 9 haftalığım inşallah sıkıntısız ilerler böyle iğne kullanıp sağlıklı doğuran çok kişi var korkmayın
Hhh03 Bussuusu inşallah sağlıkla kucağnıza alırsınız yavrunuzu şuan hamilesiniz sanırım bu sonuçlara göre pıhtılaşma var ilaç iğne kullanıyomusunuz?
Bussuusu mimar_anne yani kayıp bundan dolayı mı olmuş oluyor canım keşke bunları daha önce yaptırabilsek ona göre kullansak ama 1 kayıpla bile yapmıyorlar maalesef
26Mansura Korkulacak bi sey yok, kurtajdan 6-7 ay sonra gebe kalin,bir az ara verin canim, hamilelik boyunca kan pihitlasmasina karsi doktor igne yazicak kullanacaksiniz
mimar_anne Bussuusu yani net bundan dolayıdır diyemeyiz canım ama Buda bir ihtimal sonuçta benim 2 gebeliğimde sağlıklı ilerlemedi ilki düştü ikinci de kürtaj olmak zorunda kaldım 3. De oğlumda iğne kullandım şükür hiç sorun yaşamamıştık şuan da kullanıyorum şükür bunda da iyi gidiyor benim galiba bundan senin de muhtemelen bundan dolayı canım
Bussuusu mimar_anne anladım canım sağol inşallah bidakine sağlıklı olur benim için dua edermisin canım 🙏
mimar_anne Merryy22 oğlum da 6 gün kala öğrendim 2. De 4 gün kala öğrendim canım hemen iğneye başlamak için 2 defa kan verip artışa baktım hemen başladım iğneye ikisinde de regl günüm geçmeden başlamış oluyorum yani
gokceekus17 mimar_anne sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸 benimde 2 düşüğüm var. İlkinde bilmiyorduk ikincide iğne kullandım ama düşük oldu maalesef. Şimdi tekrar hamileyim artış var mı diye bekliyorum bende. Doktor bana keseyi görünce iğneye başlayacağız demişti. Siz hamileliği öğrendiğiniz gibi mi kullanmaya başladınız. Keseyi görmüş müydünüz
Sennnnnnn Bussuusu Bir şey sormak istiyorum ovalasyon testinde gebelik belli olur mu olursa ben de yapayim diye soruyorum
Bussuusu Sennnnnnn biraz ilerlemiş gebelikse eğer pozitif çıkabiliyormuş ama tek başına kesin bi sonuç değil gebelik testi de yapmanız gerek
Bussuusu Sennnnnnn yok canım çıkcağını zannetmiyorum ben hamileliğimi erken gebelik testiyle 3 gün kala öğrenmiştim
Serendipity16 gokceekus17 iğne kullanmaya rağmen yine düşük oluyor mu başka şey mi sebep oluyor acaba
mimar_anne Merryy22 iyide kalp atışına kadar sorun olmayacağını nerden biliyor çok saçma bana 2 doktorum da öğrenir öğrenmez başlicaz dedi
gokceekus17 Pıhtı sorunu yaşayan hanımlar normal kadın doğuma mı gidiyorsunuz yoksa perinatolojiye mi