Berenay Merhaba arkadaşlar... heyecanımı mazur görun 1.5 yildir bebek sahibi olamiyodum birkere kimyasal yasamistim sadece. 2 gundur test yapiyorm cift cizgi cikiyo heyecandan elkm ayagim titriyo yanlis olamaz dimi bu? Adetim 3 gun gecti ancak testler biraz silik gbi boyle silik olup saglikli gebelik geciren varmi kusura bakmayn lutfen tekrar kimyasal olmasindan korkuyorum calistigim icin bu hafta doktorada gidemiyorum:(
Gulsummldr Berenay hamilesin canım tebrik ederim 😊 bi kaç gün snra yapsan daha koyu cıktıgını görürsün. Gebeliğin sağlıksız oldugunu göstermez o silik çizgi
Pnrbtr Berenay benim de silikti çizgi. Beta değerin henüz düşüktür. Kan testi yaptırıp durumu kesinleştirebilirsin. Ama büyük ihtimalle hamilesin
TMGBA Berenay benimde silik çıkmıştı adetimin 1 gün gecip yaptıgım için şuan 4 aylk hamileyim inşallah sende güzel haberler alırsın 🙏🏼
Nagihan19 Berenay gözün aydın canım yüksek Bi Olasılık hamilesin. Günün henüz yeni olduğundan siliktir. Yüzde 99 net cevap vern testler var onlardanda alabilirsin
Berenay Gulsummldr ya bi yerde okumustm kimyasal gebeliklerdi silik cikar diye bide bikere basima gelince tekrar gelmesinden korktum cok tesekur ederm insallah bi sorun yoktur :)
Berenay AlininAysesii kimyasal yasadigimda hemen kan vermistm doktor deger dusuk 2 gun snra bidaha gel yukselmesi lazm dedi o 2 gun gecmek bilmedi yasadigim stresi anlatamam smdi yine deger dusuk cikarsa ayni sekilde 2 gun beklemek ölüm olur bana 😀 o yuzden 2 3 gun daha beklemek istedim 🙈
Berenay Nagihan19 aldigim testler ucuz testlerdendi ama bugun bide hassas testlerden alicam canim cok sagol cevapladigin icin 🙏🏻
Ssa Berenay madem bir yerde okudun guzel kardeşim burdakiler seni boyle umitlendiriyor belki allah korusun tekrar ayni şey oldu hayal kırıklığı bu hamilemiyim postlari da ayri bir olay yeminle yani neler neler var dış gebelik bos kese kimyasal gebelik doktora gideceksin gidemiyorsan bekle musait bir zamanda git durumun ne ne degil o sana soylesin
Mamiii20 Berenay Bende bir kere kimyasal yaşadım 6 ay aradan sonra tekrar hamileyim 16 haftalık olduk 😊İlk yaptığım test o kadar belirsizdi ki bu seferde kimyasal dedim kan sonucumu alınca hastanenin ortasında bağıra bağıra ağlamıştım sevinçten
Mervece30 Berenay ama 3 gün geçmiş normal çıkar değerin bence Bende aynı durumu yaşamıştım ben adetten önce öğrendim 3 haftalıktı değer düşüktü Senin 4 hafta diye hesaplanır korkma iyi düşün iyi olsun
Deletedmom344 Berenay Benim de silikti. Gebesiniz, tebrik ederim.😍🎊 Kan testi de verin iyice kesinleşsin.
Berenay Deletedmom344 cok tesekkur ederimm 😍 en yakin zamanda kan vericem 😊 sizde saglikla kucaginiza alin insallah🙏🏻
Buse_bzgn Deletedmom344 merhaba adet gunume var ama bende 2 kere test yaptim 2 sinde de ikinci cizgiler silik cikti tekrar ysptigimda ise net bi sekilde cikti ama kan tahlilinde cikmadi . Hamile olma ihtimalim varmi .
desagr Berenay Rabbim gönlüne göre versin canım, benim adetim 5 gün geçmişti ona rağmen o kadar silikti ki çizgi anlayamamıştım bile 🤷🏽♀️ 37+5 im Allaha şükür hiç bi sıkıntımız yok
Berenay desagr yaa hayirli olsun cok da az kalmis doguma saglikla kucagina al insallah canim😍 valla test fotograflari goruyorm hepsi koyu koyu benim silik olunca korktum yani 🙈