nesecelebi Selamlar kızlar bu konuda soru başlığı hiç bulamadım bende uygulamada yeniyim. Kimler kaçıncı kaftasında kaç kilo aldı? Kimler ben gibi tartıya küs🤭🤭😅
Esilaminel nesecelebi 35 hafta 16 kilo aldim dahada alirdim ama 33 haftamda rahatsizlandim verdim... 20 ile bitirirsem mutlu olucam🙈
nesecelebi Saadet27 zaten ideal ölçülerdesiniz bildiğim kadarıyla inşallah bi ablam aynı sizin gibiydi doğum sonrası max 4 ayda eski kilosuna döndü kendiliğinden🤗
Neseyakut Esilaminel en fazla 2 kilo alabilirsiniz dikkat ederseniz 1 ayda 4 kilo çok fazla değil mi . Sizin iyiliğiniz için. Bu işin sonrası da var
Sahinde Minnos53 ayniyizzz😂 ama ben fazla buluyorum kendime bi türlü sahip çıkamıyorum mübarek ne istahsa
Nefesenay 40+5 e kadar 20 kilo aldim . Cumartesi günü doğum yaptım daha tartılmadım Bakalım kaç kilo gidicek 😁😁😍
TCTuernekolu Nefesenay o zaman sabırsızlıkla tartışmanızı bekliyorum😂😂 30. Haftamda 13 kilo aldım 20 yi göreceğim bu gidişle😔😔
Glcdmrdmr reinamm Çok iyi ilerliyorsunuz yaptığınız özel bir şey var mı acaba benim belimde sıkıntı var kilo aldıkça ağrılar artıyor ne kadar dikkat etsemde alıyorum malesef :/