ozlem123tksz Kızlar merhaba hamile çekimi yaptıran var mı benim düğünde fotoğraf çekimim olmadı bende hep hamile kalınca cektiricem dedim 29 haftalık olduk sanırım bu haftalarda oluyor İstanbul da olup anadolu yakasında yaptıran var mı ?
Minigiim-vebenn52 ozlem123tksz bence karnın iyice büyüdükten sonra yaptır internete yazarsan bölgendeki fotografcıları bulursun
2prenses_masal-oyku ozlem123tksz karnım çok büyüyünce düşünüyorum bende şimdi biraz küçüküz 😁 28 haftadayız 32 34 arası düşünüyorum bende
GiGi1 ozlem123tksz 37 haftalığım geçen hafta yaptık çekimi profesyonel makine ve iyi bir telefonla aynı olaya geldi çokta güzel oldu🌸
ozlem123tksz Minigiim-vebenn52 karnım şuan da baya büyük normal mi bilmiyorum ama bu yolun sonunu nasıl görücem diye bazen oturup ağlıyorum 😀 ben bulurum da daha önceden yaptırmış memnun kalan olursa öneri daha iyi olur
Minigiim-vebenn52 ozlem123tksz 😂😂 yaa o kadar büüyüyo mu bende 26. Haftadayım bakalım nasıl olcak 🥹🥹🌸
ozlem123tksz Minigiim-vebenn52 büyüyor valla ben minyonum belki ondan bu kadar zorlanıyorum kilo da aldım 😀
Deniz90- Littleposers da yaptırabilirsiniz instagram sayfalarına bakın isterseniz cok guzel kareler yakalıyorlar ben izmirden gidecegim 28-32 hafta arasında yapıyorlar cekimleri elbiseler onlara ait:)
ozlem123tksz Deniz90- baktım konseptker değişik ama ilgi çekici sade fiyatlar hakkında bilginiz var mı peki ☺
ozlem123tksz 2prenses_masal-oyku keşke bende küçüküz diyebilsem o haftalar da iyice ağırlaşırım diye korkuyorum 🥲
ozlem123tksz GiGi1 aslında eve makine ile olabilir ama elimizde mevcut değil bide elbise oluyor oralarda elbise almaya gerek kalmıyor
2prenses_masal-oyku ozlem123tksz ağırlaşmak bende sorund eğilde o çatı ağrısı bacaklarımı kitliyo resmen az daha büyüse alışır bünye belki vakit geçince şimdi hem karnım küçük hemde ağrım var ilerleyen zamanda göbek davul gibi olur inşallah öyle çekime giderim 🤭🤭 çok seviyorum büyük göbüşü 😁😁😁
2prenses_masal-oyku ozlem123tksz çok zorlayıcı şeyler yaptırmazsın iki oturur iki dikilirsin oldu bitti 😂😁
ozlem123tksz 2prenses_masal-oyku bende büyük göbüş kabus gibi bişey oldu ya AIIah affetsin aynaya bakamıyorum 😀
Oznurkk ozlem123tksz bence çekim için 29 hafta çok erken.35 ve sonrasında ideal. Gerçi ben 38+1 de çekime gidip akşamında doğuma gitmiştim o ayrı 😂
Oznurkk ozlem123tksz aslında daha erken yapabilirdim.ama 35 haftada covid oldum. İyileştim eşim eğitim için şehir dışına gitti. Eşim geldi hadi gidelim dedik. 38+6 daydı sezaryen günüm. Ama kızım sağ olsun fotoğraf çekimimize izin verdi. Sonrası hastanede gitti zaten 😂