Zeynepgz 0107 canım merhaba sen doktora gidicem demiştin geçen gün benim gibi keseyi ve yolk saç ı görmüştün ama bebeği görmemiştin ne yaptın acaba gördün mü bebeği merak ettim aynı durumdayız diye 🤲🏻🙏🏻
0107 Zeynepgz merhaba evet aynı durumdayız ama 1 hafta sonra gel demişti doktorum bende Perşembe gününe randevu aldım. Henüz beklemedeyim 😑
Zeynepgz 0107 aa bende perşembe günü gidicem gittiğin zaman ne dediğini söyler misin bende bu perşembe gidicem ne dicekler çok merak ediyorum inşallah hayırlı güzel haberler duyarız Allah’ın izniyle 🤲🏻🤲🏻🥺
0107 Zeynepgz söylerim tabi, Rabbim ikimize de hayırlı sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah 🤲 sizin ilk gebelik mi
Tugce48 Zeynepgz 6+4 te karından ulturasonda kese boş dendi sonra bebegimide kalp atısınıda gördük oğlum şu an 3,5 yaşında kanamanız vs yoksa hiç stres yapmadan bekleyin
0107 Tugce48 ne güzel Rabbim bize de nasip etsin o günleri görmeyi sağlıkla inşallah. Benim kanamam falan yok çok şükür
Zeynepgz 0107 amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah evet ilk gebeliğim 2 senedir bu haberi bekliyorum inşallah güzel haberler duyarım inşallah sende güzel haberler duyarsın 🤲🏻🥺🙏🏻
0107 Zeynepgz merhaba bugün muayene olacaktık ikimizde, Rabbime şükürler olsun ben duydum kalp atışını herşey yolunda imiş, sadece 1 hafta geriden sanki oda geç döllenme olabilir dedi doktor. Siz de güzel haberler aldınız inşallah 🤲🤲
16eda16 Burcu9125 canım birsey sorabilir miyim ben bugün 6+6 yim 18 mm kesem var içi boş yolk ta yok bebek te ve boş gebelik kürtaj diyorlar 2 doktor da acaba beklemeli miyim sence hala bi şansım var mıdır yolk sac gözükür muydu olsa vajinal da bakıldı ayrica
16eda16 Musemma06 benimde 6+6 bugun 18 mm kesem var ama yolk ta bebek de yok kürtaj dediler vajinal da da çıkmadı olsaydı çıkar miydi seninde vajinal bakıldı mi acaba gerçekten bi umut arıyorum kendime 2. Boş gebeligim olacak
Musemma06 16eda16 bakıldı yoktu hiç bişey kürtaj dediler iki hafta sonra tekrar gel dedi doktor o zaman çıktı çok şükür şuan 33 haftalık olduk
Nslhn_dyg Zeynepgz tatlım boş gebelikte kese oluşuyor bebek yada yolk hiçbirşey oluşmuyor sende yolk oluşmuş onun için korkma bebeğini ve kalp atışını duyarsın yolk oluşması önemli bebeğin oluşacağının işareti o geç döllenmedir.