OzlEmrah oyyy ne guzel kuzum rabbim bagislasin sana tavsiyem sade soda muz ve sut ve kuruyemis 30 haftalikken kizimin kilosu 33 haftalik oglusumunda 32 idi tombik oldular baya masallah ikizler zayif olur derler ama dikkat et beslenmene her gun 2 litre sut iciyorum nerdeyse ben erken dogum riskimde var 30. haftada servikal yetmezlik dedi ciger gelistirici yapti drum masallah simdilik gelmeye niyetleri yok 😍 dua edelim birbirimize 💋💋 bebislerimize ve sana tavsiyem doktorunu cok iyi sec verdigi vitaminleri vs ben normalde adiyamanda yasiyorum burdaki tum ozel hastanedeki doktorlara gittim hepsi berbat en basiti bir tanesi seker yuklemesi yaptirmazsan 36. haftada bebeklerine by by dersin dedi diyordum kasilmalarim oluyor 3 er 5 er dk olur diyordu kontrollere urfaya gitmeye basladik drum cok iyi suan megersem erkeb dogum riskim varmis onu ogrendik cok dikkatlj ol kuzum doktor konusunda veee cinsiyet 20. haftaya kadar 1 kiz 1 erkek 2 kiz 2 erkek her sekli soylediler en son 2 kiz idi 20. haftada 1 tane pipi cikti😂 alisveris icin acele etme kizimin seyleri oglusumundan daha cok 😂😂😂 her gittiginde cinsiyetini sor rabbim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin insallah 💋💋
Doğal yollarla üçüz gebelik yaşayanlar
Yazyaz 4 haftalikken gitmistik ultrasonda tek yumurtaydi 7 haftalikken kalp atisini duymaya gidince 2 kese vardi cok sukur 2sindede duyduk
civcivlerimibekliyorum Canım ben Ankara’da yaşıyorum tek bir doktora gidiyorum özel kliniği var biraz benim için pahalı olacak ama çocuklarım herşeye değer. Ben şimdilik ikili taramalarını yaptırdım çok iyi dedi. 🙏🙏 valla biri kız biri erkek dedi erkeğin pipisinin resmini de çekti verdi kızın bacak arası boştu 😂 Ben sormadım o söyledi cinsiyetleri 16 Şubat da bir dahaki randevum o zaman tekrar sorarım cinsiyetlerini 😍 Henüz hiç bir kıyafet almadım ama annemler örgülere başladı bile 😂🙈 benim hamileliğim çok kötü geçiyor süt içemiyordum şimdi şimdi içmeye başladım herşey miğdemi bulandırıyordu, tüm kokular. Bakalım bizimkiler nasıl olacak evet ikizler küçük doğar derler umarım bende iyi besleyebilirim onları 🙏😊 Bebişlerden haberdar et bizi olur mu doğumunu da merak ediyorum. Bu arada sana normal mi dedi sezeryan mı ? 🐣🐣😍😍
OzlEmrah
Canm 2 iz sin galiba 🙂 masallah bende 3 uzum ayni sayiliriz 🙂 rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin.ankaradaymissin sanirim bende ankaradayim.hangi klinige gidiyosun? Hangi vitaminleri kullaniyosun malum cogul gebelikte vitamin cok onemli
OzlEmrah cok sevindim adina canim domtordan sanslisin demek direk sezeryan dediler bana riske atmamalisin dediler bebde normal istiyordum ama suan oglum makat geliyor poposunu dayamis yolu tikamis 😂 2si bas asagi gelse bile bir bebek nornal dogup 2. sezeryan olabilirmis 1. bebegin cikmasiyla diger bebek ani haraket yapip ters durabilirmis Allahim korusun riskleri cok deyip korkuttular beni az kaldi bakalim tabi dogumuma haber veririm cnm 😍💋
civcivlerimibekliyorum Evet canım aynı sana dediklerini doktorum da saydı bana benimde sezeryan riske atmak istemiyor doktorum. İçerisi genişlediği için ilk bebek çıkınca diğeri ters dönüyormuş. Zaten ikizlerde Yen’i dönemlerde normal Doğum görmedim. Tek olsaydı en çok istediğim Doğum şekli suda doğumdu. Allah hayırlısıyla dünyaya gelmelerini nasip etsin inşallah bebişlerimizin 💞💞🙏🙏
- Düzenlendi
Esmerhatun66 Canım evet vitamin çok önemli ilk üç ay folbiol ve balıkyağı kullandım krill oil ismi ve D vitamini. Şimdi decavit, balıkyağına devam ediyorum ve d vitaminine d vitamini sadece eksikti kanımda o yüzden. Doktorum TOBB etü hastahanesinin doktoru Doc. Dr Cemil Kaya kliniği çukurambarda Ankara ticaret merkezinde. Çok memnunum kendisinden. Sizin doktorunuz kim ve umarım sağlıcakla kucağına alırsın üçüzlerini kaç haftalık hamilesin 😊🐣🐣🐣😍
OzlEmrah hayirlisi boyleymis canim 1 tasla 2 kus sansliyiz 😍😍 eklemek isterdim seni ama arkadas ekleme yok sanirim burda
OzlEmrah
Cok haklisin canm ole zor geciyoki vitaminler tutuyo ayakta resmen.ben progestn,imom,decavit,coaspirin,gyno ferro ,ve kan sulandirici kullaniyorum 🙂 her uerim ilac ekstra magnezyum kullaniyorum cunku el ayak uyusmasi cok fazla gece bacaklarima kramp giriyo gerci kullaniyorum ama pek bi faydasi da olmuyo sanirim hala devam ediyo.. 🙁 ustune bide sag kaburga agrisi eklennce günlerin ole bole geciyo iste kendimi ite ite göturuyorum.benim doktorum turkozunde sevtap hamdemir perinatolog bend suan icin memnunm sorularima tam yanit alamasamda.. kendisi cok yogun ve hasta sayisi cok fazla konusmayi bile ayakta yapioyurz bazen..24. Haftaya girdik cok sukur canm.cogu gitti azi kaldi.valla bukadar zorlanacagimi dusunmemistim wc ye bile otrmakta zorlaniyorum.rabbim sagsalim bitirmeyi nasip etsin cumlemize insallah 🙂
Esmerhatun66 amin canım inşallah o doktora gitmiştim özel muayenenesine ufuk üniversitesinin ordaki yüksek binada😂😂 daha önce gebelik kayıplarım olmuştu. Güler yüzlü iyi bir doktor. Ama ben tam ilgiyi şuan ki doktorumda gördüm. Bende coraspirin kullanıyorum ama kan sulandırıcı iğne kullanmıyorum. Ben hamile kalabiliyordum ama çocuklarım düşüyordu hiç bir doktor sebebini anlamamıştı. Hamile kalır kalmaz şuanki doktoruma gittim o da bana serum tedavisi uygulamaya başladı bağışıklığım için rahim çocukları kabul etsin diye. Allah’a şükür herşey yolunda serum tedavim 15 şubatta bitecek bebişlerim 4 aylık olacak o zaman. Allah’ın izniyle hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alalım. Ama senin doktorun da iyi bir doktor 😊🤗🤗
OzlEmrah
Evet canm tamda ddigin uzun binalar 🙂 benim durummda sennki gibi hamile kaliyorum hemde hemen ama kalp atislarini duyuyorum geri duruyodu.bu 4. Gebeligin.esimin bayan doktor olsun cabalariyla tanidik sevtap hanimi iyi guler yuzlu.ama ddgm gbi cok yogun.bu zamana kadar geldik bakalim.buda tedaviyle 3 uz oldu.hayirlisi olur insallah 🙂
Esmerhatun66 ben adete göre 7+0 dım Çarşamba bir kesede bebek var onun için iki üç gün önce ölmüş dedi diğer iki kesenin gelişeceğini düşünmüyorum dedi iki doktora gittim 7 haftada duymamız lazımdı ölmüş dedi asla geç döllenme olamazmı haftaya gideceğim inşallah yaşıyor olurlar doktorum tüm ilaçlarımı bıraktırdı kan testi bile yapmadı
Esmerhatun66 Maşallah bebişlerine bunlar sağlıcakla doğacak inşallah hepimizin bebişleri 🙏🙏 hepsini bir anda çıkaracaksın ne kadar güzel bende ikisini bir anda. 😂🙈 Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi. 😘😘🙏🙏❤❤
OzlEmrah
Ya dusunsene evde 3 erkek bi de esim 4
🙂 valla isim zor 🙂 Hayirlisi olsun insallah canm rabbim bi avazda kurtarir insallah hepimizi
Yazyaz 2 sene olmuş ama size sormak istiyorum ayni durumu şuan bende yaşıyorum. Üçüz gebelik. 1 tanesinin kalp atislarini duyduk ama 1 hafta sonra duyamadik. Kalbi durmuştu. 2 tane kese daha kucukmus onlarin gelismesini bekliyoruz. Sizde son durum nasil olmustu
civcivlerimibekliyorum beta değerleriniz kaçtı acaba ,benim 157 den 457 ye çıkınca doktor üçüz olabilir dedi,ama tek kese gözüktü