Yasemincee26 Sevgiusta teşekkür ederim canm bende 6. Ve 8. Günü yapmış oldum pazar günü kan testi günüm hayrlısı olsun
Ceyda54 Yasemincee26 senin belirginleşmiş diğerine göre belki benimde öyle olur seninkine göre umutlandım şuan 🤭
Ceyda54 Yasemincee26 yapmıcam diyorum kan verene kadar ama sabredemiyorum yarın yine bi erken gebelik testi yapsam mı diye düşünüyorum 🤭
Gdhjddkkd Yasemincee26 ya çıkmadı anca verdim bir kaç aksilik oldu geç çıktım evden 12 buçukta cıkcakmış yeni verdim daha
Gdhjddkkd Yasemincee26 kızlar daha çıkmadı sonucum nete düşmedi ve normalde arıyorlar aramadılar acaba negatif mi
Yasemincee26 Gdhjddkkd canm ikiz mi acaba değerin bayağı yüksek hayırlı uğurlu olsun sağlıkla al kucagına
Ceyda54 Yasemincee26 bi yandan da korkuyorum işte ya yoksa diye ama sonrada kendimi avutuyorum olmazsa daha bekleyen embriyolarım var yine deneriz diye
Yasemincee26 Ceyda54 belirtin var mı benim bugün bel ve kasık ağrım oldu biraz korkuyorum ister istemez
Ceyda54 Yasemincee26 kasık ağrım ara ara devam ediyor benim göğüslerim hassas ve sert hala arada bel ve bacak ağrım oluyor ekstra